• Labākā anti-age kosmētika: Eko kosmētikas līdzeklis

    Skaistumkopšana
    Ieva
    Ieva
    17. septembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Lai neapjuktu plašajā kosmētikas piedāvājumā, IEVA Gada kosmētika 2019 palīdzēs veikalu plauktos nekļūdīgi atrast uz savas ādas pārbaudītus labākos un efektīvākos līdzekļus.

    Madara Cosmetics Infinity Drops serums 

     

    Biotehnoloģija ļāvusi pārvērst dabas gudrību imunitāti stiprinošā serumā, lai uzlabotu ādas dabiskās aizsargspējas un atklātu tās patieso potenciālu. Smalkā formula, kuras pamatā ir unikāls probiotiķu ekstrakts, sēņu biopolimēri, D provitamīns un madaras polifenoli, novērš dehidratāciju, līdzsvaro ādas mikrobiomu un neitralizē oksidatīvo stresu. Serums izlīdzina un mīkstina ādu, padarot to ievērojami gludāku un vienmērīgāku. Mazina jutīgumu un apsārtumu. Piemērots jebkura tipa ādai – īpaši sausai, stresam pakļautai, jutīgai, nobriedušai, atopiskai un novājinātai. Cena 75 eiro (30 ml).

     

    Lasītāju vērtējums: Patīkami pārsteidza šis serums. Salīdzinot ar citiem, ko esmu lietojusi, teicami iesūcas ādā, nepadarot to taukainu. Lietoju vakaros pirms krēma uzklāšanas un no rīta. Āda izskatās svaiga, arī sejas tonis pēc mēneša lietošanas šķiet vienmērīgāks.

    Antipodes Anti Pollution serums 

     

    Serums ar balto jasmīnu aromātu sniedz aizsardzību pret pilsētvides piesārņojumu. Īpaši vieglās eļļas sastāvā esošie ārstniecības altejas un lakricas sakņu ekstrakti padara ādas toni gaišāku, mazina mikropigmentāciju. Revolucionārie Vinanza® Grape antioksidanti apvienojumā ar Āzijas ingvera ekstraktu palīdz novērst brīvo radikāļu radītus ādas bojājumus, savukārt bagātīgi C vitamīnu saturošā kivi sēklu eļļa un uzturvielām bagātā avokado eļļa spēcina ādu. Piemērots lielākoties visu tipu ādai, it īpaši ādai ar tendenci uz taukošanos. Cena 49,90 eiro (30 ml).

    Lasītāju vērtējums: Patika viss – aromāts, konsistence, nepieciešamais daudzums (vajadzīgas tikai 3–4 piles), klāšanās vienmērīgums. Pēc seruma var lietot savu iemīļoto mitrinošo krēmu.

    Gold Collagen Pure
    dzeramais kolagēns

     

    Profilaktiskais līdzeklis pret pirmajām krunciņām. Šķidrais skaistuma bagātinātājs palīdz cīnīties ar agrīnas novecošanas pazīmēm. Sāciet dienu ar malku Pure Gold Collagen® veselīgai ādai, matiem un nagiem. Tas satur 11 aktīvās sastāvdaļas, tai skaitā – Eiropā patentēto kompleksu. Klīniski pierādīts, ka atbalsta dabiskā kolagēna veidošanos, palīdz uzlabot ādas mitrināšanu, izvairīties no smalkām krunciņām un grumbām, palielināt ādas elastību, veicina veselus matus un nagus. Cena 50 eiro (500 ml).

    Lasītāju vērtējums: Patīkama garša, ērts iepakojums. Pēc kursa izlietošanas jūtu, ka mati ir kļuvuši veselīgāki un biezāki. Arī nagu vizuālais izskats ir uzlabojies, tie kļuvuši stingrāki un tik izteikti nešķeļas.
     

    IEVAS lasītāju vērtējumam un testēšanai tika piedāvāti tikai tie kosmētikas produkti, kuru dalība šajā projektā ir produktu iesniedzēju apmaksāta, taču gan lasītāju, gan redakcijas atsauces un komentāri ir reāli un neatkarīgi.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē