• Krekls, kas neprot būt garlaicīgs

    Stils
    Liene Kozlovska
    1. aprīlis, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Kokvilnas trikotāžas krekls ar garām piedurknēm jeb tā dēvētais sweatshirt tā īsti no modes nav izgājis nekad, bet šosezon tas sasniedzis savas popularitātes virsotni. Lai gan pēc savas izcelsmes sporta apģērbs, tas pārliecinoši atradis sev vietu dažādu stilu apģērbu komplektos.

    Sweatshirt siluets ir nemainīgs jau gadu desmitiem, tomēr šie krekli nekad nekļūst garlaicīgi, jo modes dizaineri piedāvā arvien jaunus papildinājumus – neparastus zīmējumus, atraktīvas apdrukas, asprātīgus uzrakstus, pārsteidzošus dekorus.

    Klasisks sweatshirt:

    • izgatavots no kokvilnas;
    • ar apaļu kakla izgriezumu ;
    • piedurkņu galos un apakšmalā ir elastīga josla;
    • ar reglāna piedurknēm;
    • bieži tiek papildināts ar spilgtiem uzrakstiem un zīmējumiem;
    • bez kapuces, bez rāvējslēdzēja un bez pogām;
    • bez papildu siltinošās kārtas.

    Zini!

    Klasiska sweatshirt garums ir līdz vidukļa līnijai, bet pēdējos gados modes mākslinieki piedāvā arī netradicionāla garuma kreklus, kas sniedzas līdz gurniem, vai ir vēl garāki.

    Kā valkāt?

    Šis ir universāls apģērbs, ar kura palīdzību vienlīdz veiksmīgi var radīt gan elegantu un lietišķu, gan ikdienas un sportisku, gan pat svinīgu koptēlu. Labi izskatās kopā ar džinsiem vai citām biksēm, svārkiem, šortiem. Iespējams, tieši tāpēc, ka tik plaši pielietojams, sweatshirt jau gadu desmitiem ir tik iecienīts.

    1. Lietišķā stilā

    Šoreiz labāk atstāj plauktā kreklus ar izteiksmīgiem uzrakstiem vai zīmējumiem, bet izvēlies kādu no vienkrāsainajiem, vislabāk – pelēku, baltu, vai melnu. Ja nu tomēr gribas ko krāsaināku, derēs olīvu vai vēsi zaļais, bordo, tumši zilais. Klāt vari vilkt taisnas bikses, vidēja garuma (midi) zīmuļsvārkus vai plisētus svārkus.

    Aksesuāri: puszābaki, botiljoni, garie zābaki, lakādas kurpes ar jebkāda augstuma papēdi vai bez tā. Somai nevajadzētu būt pārlieku lielai.

    Lai izskatītos patiešām eleganti, svarīgi izvēlēties bikses, kas ideāli pieguļ tavam augumam.

    2. Ikdienas gaitām

    Ikdienai droši vari izvēlēties spilgtu sweatshirt ar efektīgu zīmējumu vai atraktīvu uzrakstu. Īpaši moderni šosezon ir rūtainie modeļi.

    Tāpat labi izskatīsies krekls, kas rotāts volāniem, fliteru izšuvumiem, dekoratīvām ķēdēm. Klāt velc aktuāla modeļa (skinny, girlfriend, jeggings) džinsus vai garus svārkus. Tiem gan nevajadzētu būt ļoti apjomīgiem vai smagnējiem – derēs visi vieglie un gaisīgie svārki. Vēl viens risinājums – īsi svārki komplektā ar biezām zeķubiksēm.

    Aksesuāri: kedas, masīvi zābaki, botas, ādas mugursoma.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē