• Apbalvoti gada veiksmīgākie izdevumi: Izdevniecība Žurnāls SANTA iegūst 18 balvas

    Aktuāli
    Santa.lv
    Santa.lv
    18. jūnijs, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Pateicoties mūsu lasītāju uzticībai un novērtējumam, izdevniecība Žurnāls SANTA ikgadējās Preses dienās ieguva vislielāko balvu skaitu starp visām izdevniecībām Latvijā. Kopumā tika apbalvoti labākie izdevumi dažādās nominācijās, un 18 balvas ieguva tieši izdevniecības Žurnāls SANTA izdevumi.

    Gada labāko izdevumu pretendenti tiek vērtēti, ņemot vērā iepriekšējā gada pārdošanas statistiku visā Latvijā. Uzvarētāji tika apbalvoti 17 nominācijās, ņemot vērā mediju iznākšanas periodiku, pārdošanas rādītājus un tematiku. Izdevniecība Žurnāls SANTA izdevumu ievērojamais pārsvars kārtējo reizi pierāda mūsu žurnālu un redakciju darba augsto kvalitāti, izvēlēto tēmu aktualitāti, popularitāti, uzticamību un izdevniecības spēju pielāgoties situācijai Latvijas drukāto mediju tirgū.

    Salīdzinot ar iepriekšējo gadu, uzvarētāju sarakstā lielu pārsteigumu nav un lielākoties laurus plūkuši tie paši izdevumi, ja nu vienīgi nedaudz pamainījusies vietu secība pirmajā trijniekā. Nemainīga saglabājas iedzīvotāju interese par nedēļas izdevumiem, krustvārdu mīklām, mājas, dārza un ēdiena gatavošanas tēmām veltītiem izdevumiem. 

    “NARVESEN” PRESES BALVAS 2019:

    Izdevniecība SANTA joprojām paliek nepārspēta nominācijā “Ienesīgākais divu nedēļu izdevums", kur visas godalgotās vietas tāpat kā iepriekšējā gadā ieņem mūsu žurnāli: pirmo vietu – Ievas Stāsti, otro – Ievas Veselība, bet trešo – Mezgls

    Nominācijā “Visvairāk pārdotais MĀJAI UN DĀRZAM izdevums” pirmās divas godalgas saņēma izdevniecības SANTA izdevumi Ievas Padomu Avīze un Ievas Māja, bet nominācijā «Visvairāk pārdotais ĒDIENU UN VESELĪBAS izdevums» – Ievas Veselība.

    Žurnāls Mezgls joprojām ir nepārspēts līderis kategorijā “Visvairāk pārdotais KRUSTVĀRDU MĪKLU izdevums”.

    Tika arī noskaidrots, ka žurnāls Santa joprojām ir pirktākais un ienesīgākais glancētais sieviešu ikmēneša žurnāls Latvijā, savukārt žurnāls Ieva – trešais ienesīgākais starp iknedēļas žurnāliem. 

    Arī nominācijā “Ienesīgākais žurnāls, kas iznāk retāk nekā reizi mēnesī” tiek iegūtas vairākas vietas: pirmo – izdevums Annas Psiholoģija, bet trešā vieta piešķirta žurnālam DEKO.

    Nominācijā “Visvairāk pārdotais nedēļas ZIŅU izdevums” trešo vietu saņem iknedēļas izdevums Privātā Dzīve.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē