• Februārī portāls Santa.lv sasniedzis 15. vietu Latvijas interneta topā

    Lepojamies!
    Santa.lv
    Santa.lv
    5. marts, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Kamēr vairākiem lielajiem Latvijas portāliem aizvadītajā mēnesī vērojams auditorijas kritums, dzīvesstila portāls Santa.lv neatlaidīgi turpina virzīties uz augšu, februārī sasniedzot topa 15. vietu pēc Gemius Audience datiem.

    «Februārī aprit gads, kopš lasītājiem pieejams dzīvesstila portāls Santa.lv. Par spīti tam, ka interneta vide ir ļoti piesātināta ar dažādu veidu informāciju, īsā laikā esam pietuvojušies lielākajiem Latvijas interneta portāliem, kas lasītājiem pieejami jau vairākus gadus.

    Izdevniecības Žurnāls Santa panākumu atslēga vienmēr bijis kvalitatīvs saturs. Portāla Santa.lv augošā popularitāte interneta vidē apliecina, ka kvalitatīvs un uzticams saturs lasītājiem ir vislielākā vērtība,» ar gandarījumu saka portāla galvenā redaktore Sindija Meluškāne.

    Visvairāk portālā Santa.lv tiek lasītas intervijas, stāsti par slavenībām, receptes un praktiskie padomi. Taču atbilstoši portāla sauklim Par to, kas svarīgs šodien un katru dienu te atrodama arī aktuālā informācija par svarīgākajiem notikumiem valstī.

    Saskaņā ar Gemius Audience datiem februārī dzīvesstila portāla Santa.lv unikālo apmeklētāju skaits sasniedza 273 092. Atbilstoši portāla auditorijas izpētei aktīvākās portāla lasītājas ir sievietes (65%). Lielākā daļa auditorijas ir vecumā no 25 līdz 55+ gadiem. Lielākajai daļai portāla auditorijas ir augstākā, vidējā speciālā un vidējā izglītība.

    TOP 6

    Februārī lasītākie raksti portālā Santa.lv

    1.

    2. 

    3. 

    4. 

    5. 

    6. 

    Izlasi arī:

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē