• Santa.lv karstākajām ziņām tagad var sekot arī platformā Google News

    Aktuāli
    Margarita Sēkliņa
    8. decembris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: publicitātes
    Lielākā dzīvesstila portāla Santa.lv jaunākajiem rakstiem turpmāk iespējams ērti sekot līdzi arī ziņu virsrakstu apkopotājā Google News.

    Google News ir tīmekļa meklētāja Google radīts ziņu virsrakstu apkopotājs. Tas nozīmē – vietnē tiek apkopoti populārāko ziņu virsraksti no dažādiem interneta ziņu portāliem. ASanta.lv veidotajiem un publicētajiem rakstiem ļoti ērti iespējams sekot līdzi šajā platformā.

    Vietnē, atrodot Santa.lv, nepieciešams nospiest zvaigznīti jeb sekošanas pogu. Kad tas izdarīts, turpmāk saņemsi paziņojumus par  publicētajiem rakstiem, kā arī varēsi ērti apskatīt jaunākās aktualitātes un tematus. Atrodot interesējošu virsrakstu – klikšķini uz tā, un tiksi aizvests uz rakstu Santa.lv lapā. Rakstus iespējams arī saglabāt vēlākam laikam, lai atcerētos to izlasīt brīvākā brīdī.

    Sekojot Santa.lv, varēsi lasīt rakstus par dzīvesstilu, veselību, psiholoģiju, kultūru, sportu, kā arī gūt vērtīgus praktiskus padomus, kurus iesaka dažādu jomu speciālisti.

    Rīku Google News gan Android, gan Apple ierīču lietotāji var izmantot tam paredzētajā aplikācijā, kā arī interneta pārlūkā. Lai to lietotu, nepieciešams izmantot savu Google kontu.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē