• MAZDA CX-5

    Auto
    Toms Timoško
    Toms Timoško
    15. jūnijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Gatis Gierts
    Klāt vasara, un laiks lūkoties pēc jauna auto! Neatkarīgi no tā, vai mašīna paredzēta ģimenes vajadzībām vai laiskiem izbraucieniem brīvdienās, svarīgi ir atrast tieši sev visvairāk piemēroto modeli. Laikapstākļi mūs šogad lutināja, un Paula Timrota vadībā gar jūras krastu devāmies apceļot Kurzemi, lai dotu iespēju astoņām žurnāla IEVA lasītājām izmēģināt astoņus jaunus auto.

    Modernizētais CX-5 ir īsts ģimenes SUV, kā arī tajā ir jūtama MAZDA virzība uz Premium segmentu. CX-5 ir ieguvis ne tikai vizuāli pievilcīgu ārieni, bet arī bagātīgāku drošības funkciju klāstu, jaunas braukšanas režīmu izvēles un efektīvos Skyactiv dzinējus. Tāpat CX-5 aprīkots ar inteliģento pilnpiedziņu, lai pārvarētu šķēršļus ceļā uz jūsu mērķi. Radīts, lai pilnībā atbilstu braucēja dzīvesveidam.

    Cena: no 29 878 eiro

    • Viedā drošības sistēma I-Activsense.
    • Skyactiv Dynamics vektorēšanas sistēma.
    • Izcila BOSE® audiosistēma.

    Aiga Dīriņa: «Ērta, ietilpīga un skaista. Šim auto ir daudz ļoti labu īpašību. Esmu cilvēks, kam ļoti patīk braukt ar mašīnu, pie stūres sēžos katru dienu un braucu jau daudzus gadus, tāpēc ar savu pieredzi varu droši apgalvot – CX-5 brauc vienkārši super! Esmu sajūsmā! Elektroauto pagaidām nav man piemēroti, tāpēc parastais dzinējs uzrunā vairāk. Ja man būtu iespēja, tad izvēlētos CX-5 sarkanā krāsā – Mazdai šis tonis ir ļoti skaists. Uzskatu, ka CX-5 ir piemērots tieši tādai kā es – aktīvai un šustrijai sievietei!»

    Ginta Auzniece-Jaunzeme: «No visiem dalībniekiem mans favorīts ir CX-5. Šis auto ir mana budžeta līmenī un atbilst tiem kritērijiem, kas man ir svarīgi. Tam ir stilīga āriene, klasisks salons un vienkārši saprotams panelis, turklāt tas ir ietilpīgāks nekā mans esošais auto, tāpēc nebūtu problēmu ielikt mašīnā arī bērna sēdeklīti un ratus. Tāpat CX-5 ir kvalitatīva mūzikas sistēma, kas man ir būtiski. Un, jā, man ļoti patīk šī krāsa!»

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē