• Jaunais Peugeot 2008 nosaukts par Auto Europa 2021 titula ieguvēju Itālijā

    Auto
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    19. novembris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Itālijas auto nozares žurnālistu savienība UIGA (Unione Italiana Giornalisti dell’Automotive) ir nosaukusi titula Auto Europa 2021 ieguvēju, un tas ir jaunais Peugeot 2008. Būtiski, ka uzvarētāju neizvēlējās tikai UIGA biedri vien. Ieguldījumu Peugeot 2008 panākumos pirmo reizi deva arī viedokļu līderu un sabiedrības pārstāvju žūrija.

    Žurnālistu un žūrijas locekļu skatījumā jaunajā Peugeot 2008 ievērības cienīgs un citu automobiļu vidū īpaši ir izceļams inovatīvais un progresīvais stils, augstāku segmentu cienīgais tehnoloģisko sasniegumu līmenis, kura pārliecinošākā izpausme ir Peugeot i-Cockpit® 3D un tā spēja pilnveidot autovadīšanas piedzīvojumu.

    Par vienlīdz inovatīvu nosaukta Power of Choice koncepcija, kas paredz iespēju auto izvēlēties ne tikai ar dažādiem iekšdedzes dzinējiem, bet arī ar elektromotoru.

    “Šis apbalvojums kārtējo reizi apstiprina Peugeot industriālā projekta trāpīgumu, jo tas ar savām platformām un pārliecinošo dizainu nepārprotami ir jaunas autobūves koncepcijas sākumpunkts. Sākumpunkts “asam”, izteiksmīgam, augstas kvalitātes automobilim, bet visupirms arī ļoti augsta līmeņa tehnoloģiskajām inovācijām, kas saistītas ar 100% elektropiedziņu.

    Itālijā tikai dažu mēnešu laikā jau 20 000 pircēju ir izvēlējušies jauno Peugeot 2008, līdz ar ko Peugeot zīmols ievērojami spodrina savu imidžu un vairo spēku Itālijas tirgū,” sacīja Salvatore Internullo, Peugeot Italia zīmola direktors.

    Šis ir jau sestais Peugeot modelis, kurš ieguvis prestižo apbalvojumu. Iepriekš Peugeot 207 to saņēma 2007.gadā, 3008 – 2010.gadā, 208 – 2013.gadā, 2008 – 2014.gadā un 308 – 2015.gadā. Šogad balva piešķirta jaunās paaudzes Peugeot 2008 – modelim, kurš jau guvis panākumus Itālijas tirgū, iegūdams gandrīz 20 000 pircēju simpātijas.

    Šogad līdzās UIGA biedriem balsošanā pirmo reizi piedalījās arī viedokļu līderu un sabiedrības žūrija. Tas deva iespēju izvēlēties vislabāko auto no septiņiem finālistiem. Auto Europa balvu saņem auto, kuram tiek prognozēta kļūšana par vienu no galvenajiem spēlētājiem Itālijas tirgū tuvākā gada laikā.

    To izvēlas no 15 kandidātiem, kam jābūt Eiropas ražojuma automobiļiem ar vismaz 10 000 eksemplāru izlaides apjomu. Automašīnām arī jābūt tirdzniecībā Eiropā.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē