• Neste iegulda 600 000 eiro jaunā degvielas uzpildes stacijā Līvānos

    Aktuāli
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    20. jūnijs, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Ieva Leiniša / LETA
    Lielākais automātisko degvielas uzpildes staciju tīkls un vadošais degvielas mazumtirgotājs Latvijā Neste atklājis jaunu uzpildes staciju (DUS) Līvānos, Rīgas ielā 2a. Šī ir jau 73. Neste DUS Latvijā un tās būvniecībā uzņēmums ieguldījis 600 tūkstošus eiro. Jaunās uzpildes stacijas atklāšanas svētki notiks 21. jūnijā no plkst. 12.00 līdz 19.00.

    Līvānu DUS ir piemērota vadītājiem, kas ikdienā brauc gan ar vieglo, gan ar smago autotransportu. Ātrgaitas sūknis ir speciāli paredzēts smago automašīnu uzpildei, kas arīdzan ir aprīkots ar Neste bezkaršu degvielas uzpildes sistēmu Truck+. Šī sistēma šoferiem nodrošina ātrāku un ērtāku degvielas uzpildi, jo netiek izmantota degvielas karte. Savukārt uzņēmumiem un autoparku pārvaldītājiem Truck+ sniedz uzlabotu degvielas patēriņa kontroli, drošību un precīzāku uzskaiti. Tāpat kā citās DUS, arī jaunajā Neste stacijā būs pieejams arī AdBlue šķidrums izplūdes gāzu attīrīšanai.

    Līvānu DUS būs pieejami visi Neste produkti: Futura 95 un Futura 98 benzīns, kā arī Futura dīzeļdegviela. Tāpat jaunajā stacijā pieejama Neste Pro Diesel – pasaulē pirmā dīzeļdegviela, kas atbilst Eiropas, ASV un Āzijas valstu autoražotāju stingrākajām degvielas prasībām.

    Jaunajā Neste stacijā Līvānos varēs norēķināties ar skaidru naudu, veikt bezskaidras naudas darījumus ar maksājumu kartēm, tai skaitā ar bezkontakta kartēm, kā arī izmantot Neste degvielas karti gan privātpersonām, gan uzņēmumiem.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē