• VP ziedojusi piecas automašīnas policistiem un karavīriem Ukrainā

    Ziņu aģentūra LETA
    14. decembris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Armīns Janiks, Aizsardzības ministrija
    Valsts policija (VP) ir ziedojusi piecas automašīnas policistiem un karavīriem Ukrainā, aģentūru LETA informēja Aizsardzības ministrijā (AM).

    AM pārstāve Vita Briže informē, ka Nacionālo bruņoto spēku Autotransporta nodrošinājuma centrā notika piecu VP ziedoto automašīnu nodošana sūtīšanai uz Doneckas apgabalu Ukrainā pašvaldības policijas un bruņoto spēku vajadzībām.

    AM vecākais eksperts starptautiskās militāri reliģiskās sadarbības jautājumos Elmārs Pļaviņš uzsver, ka, pateicoties VP, organizācijas «Uzņēmēji mieram» un «Twitter» konvoja sekmīgajai sadarbībai, jau nākamnedēļ Limanas policija un Ukrainas bruņoto spēku vienības Bahmutā saņems transportlīdzekļus. Šis dāvinājums palīdzēs policistiem rūpēties par drošību Limanā un karavīriem cīnīties par Bahmutas atbrīvošanu.

    VP ziedoja četras «VW Caravelle» un vienu «VW LT 35 MR» automašīnas. Automašīnu sagatavošanu nosūtīšanai veica organizācija «Uzņēmēji mieram», un tās nogādās Ukrainā iniciatīvas «Twitter konvoja» dalībnieki. Ar šīm automašīnām Ukrainā tiks nogādāti arī pārtikas ražotāja «Dobeles dzirnavnieks» ziedotie pārtikas produkti, kā arī organizācijas «Uzņēmēji mieram» palīdzību sarūpētie elektrības ģeneratori.

    Ar AM atbalstu Ukrainā regulāri tiek nogādāta daudzveidīga humānā palīdzība, kas tiek apkopota ar kustības «Uzņēmēji mieram» atbalstu.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē