• Zināms, kas noticis ar pasažieriem, kas cieta Londonas-Singapūras lidmašīnas reisa turbulencē

    Lidmašīna
    Estere Jansone
    24. maijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Unsplash
    Vairāk nekā 20 cilvēki ir guvuši smagas traumas pēc tam, kad šo otrdien, 21. maijā pasažieru lidmašīna Boeing 777 piedzīvoja spēcīgu turbulenci. Viens pasažieris gāja bojā.

    Ārvalstu mediji ziņo, ka pēc piedzīvotās traģiskās turbulences aviokompānijas Singapore Airlines lidmašīnā Boeing 777, kas bija ceļā no Londonas uz Singapūru, viens cilvēks gājis bojā, bet

    20 cilvēki atrodas intensīvajā terapijā ar mugurkaula, smadzeņu un galvaskausa traumām. Vēl 13 pasažieri guvuši smagas muskuļu un mīksto audu traumas.

    Lidmašīnas pasažieri ziņo, ka turbulences laikā ļaudis tika burtiski mētāti, galvas situšās pret bagāžas nodalījumiem, daudziem bijušas uzplēstas brūces uz sejām, nolauzti zobi, acu traumas.

    Incidents noticis brīdī, kad pasažieri ieturējuši brokastis, tādēļ daudzi bijuši nepiesprādzējušies. Turbulence pārsteidza visus nesagatavotus.

     Kopumā uz lidmašīnas klāja atradās 211 pasažieti un 18 apkalpes locekļi. Lidmašīna veica ārkārtas nosēšanos Bankokas lidostā, kur pasažieriem tika sniegta medicīniskā palīdzība. 104 cilvēki vērsās pie mediķiem pēc palīdzības, bet 73 gadus vecs britu vīrietis turbulencē gāja bojā. Tuvinieki ziņo, ka bojāgājušajam Geofam Kičenam jau iepriekš bija nopietnas veselības problēmas, tāpēc patlaban vēl nav skaidrs, no kā vīrietis negadījumā mira. 

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē