• FOTO: Dīvainākie Kannu kinofestivāla tērpi – caurā cepure, zelta bruņas un milzu ezis

    Mode
    Marta Kalniņa
    27. maijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Kritiķiem ir, ko teikt!
    Foto: Instagram
    Kritiķiem ir, ko teikt!
    Slavenību tērpi ir nozīmīga Kannu kinofestivāla daļa, taču ne par visiem modes kritiķi ir sajūsmā.

    Salauztā figūra

    Dīvains tērps var sabojāt pat tik skaistas sievietes izskatu, kāds ir Kannu kinofestivāla žūrijas loceklei aktrisei Evai Grīnai. Iris van Herpen vakarkleitai no 2022. gada kolekcijas tas izdevās godam.

     

    Aizķērusies pagātnē

    Parasti aktrise Eva Longorija nonāk labāk ģērbto slavenību topā, taču šoreiz kaut kas aizgāja greizi… Tony Ward kleitā viņa šķita kā atnācēja no vismaz 10 gadu senas pagātnes. Moderno deju sacensībās viņa šādā tērpā izskatītos visnotaļ labi, bet uz citu dīvu fona Kannās Eva šķita… vecmodīga.

     

    Zelta bruņas

    Supermodele Mičela Akata zīmola Harvey Cenit tērpā izskatījās kā grezna statuete. Festivāla viesi nespēja vien atraut skatienu no viņas krūtīm, kuras pārmaiņas pēc nemaz nevarēja redzēt. Krāšņais zelta vairogs bija galvenais spēlētājs šajā koptēlā.

     

    Sarežģītā ģeometrija

    Kannu kinofestivālā allaž cenšas paspīdēt Krievijas daiļavas. Patstāvīgās viešņas statusā tur ir publiciste Ļena Ļeņina, kura vienmēr izceļas ar savām sarežģītajām frizūrām. Šoreiz Ļena nelika visu uz vienas kārts, bet gan piemeklēja ne mazāk sarežģīt kleitu no armēņu zīmola Gabajyan krājumiem. Nonākot festivāla norises vietā, viņa knapi iztūcījās no auto.

     

    Spalvu mākonis

    Arī krievu influencere Viktorija Boņa nelaiž garām nevienu festivālu, un šoreiz viņas mērķis bija parādīt, cik lieliski izdevusies Boņas plastiskā operācija.  Patiesi, viņa izskatās krietni jaunāka. Viņa vienmēr izvēlas spalvām rotātus vakartērpus, un arī šoreiz bija uzticīga ierastajai kārtij – bez krūštura, bet ar spalvām!

     

    Košais ezis

    50 gadus vecaā indiešu kinozvaigzne Aišvarija Raja uz sarkanā paklāja izskatījās kā milzīga eglīšu rota vai eksotisks ezis.  

     

     

    Modele caurā cepurē

    Citkārt tik seksīgā modele Vinnija Hārlova pārsteidza ar tamborētu kostīmu no zīmola Tamara Ralph, taču visvairāk klātesošos izbrīnīja viņas caurā cepure.

     

    Mazā nepareizība

    61 gadu vecā aktrise Demija Mūra aizvien ir lieliskā formā, tāpēc var atļauties arī kādu mazu dullību – Schiaparelli vakarkleitu.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē