• Gundega Skudriņa atzīta par vienu no labākajām Eiropas pasākumu organizatorēm. Tikusi pie divām balvām!

    Pasākumi
    Estere Jansone
    26. maijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes attēls
    Piektdienas vakarā Viļņas Rātsnamā ar balvu pasniegšanu noslēdzās ideju un tendenču festivāls Revolution 2024. Divās no deviņām kategorijām laurus plūca radošā apvienība «Skudras Metropole».

    Zelta godalgu un simbolisku balvu – strausa olu – kategorijā Bezpeļņas pasākumi saņēma Skudras Metropoles un Plombir Event Company (Ukraina) kopprojekts Ukraine. Residence of Freedom. Projekta ietvaros Latvijas un Ukrainas mākslinieki radīja darbus, kas tika izsolīti, savāktos līdzekļus novirzot kara upuru psihosociālās reintegrācijas programmai. Jēdziens brīvība ir šī projekta vadmotīvs, atgādinot sabiedrībai, ka mēs nedrīkstam pierast pie kara šausmām.

    Otru zelta godalgu Skudras Metropole saņēma kategorijā Labākā pasākuma koncepcija ar projektu Christmas Residence. Žūrijas atzinību tas izpelnījās projekta ilgtspējas dēļ, novadot vairāk nekā divdesmit Ziemassvētku pasākumus dažādiem Latvijas uzņēmumiem un privātpersonām vienās un tajās pašās telpās, izmantojot vienas un tās pašas dekorācijas un vienlaikus spējot katru pasākumu padarīt atšķirīgu un neatkārtojamu.

    «Kamēr jūs raujaties Rīgā, organizējot Latvijas Dizaina Gada balvas ceremoniju, tikmēr es Viļņas pašā centrā, dodos uz lielo skatuvi Revolution AWARDS, saņēmu veselas divas zelta godalgas, kuras pienākas visai mūsu projektu lielajai saimei.

    Cik skaisti un pagodinoši, ka mūsu lielie darbi tiek novērtēti,»

    sociālajos tīklos lepojas Skudriņa. 

    Revolution Awards 2024 tika pieteikti vairāk nekā četrdesmit projekti no Latvijas, Lietuvas, Ukrainas, Slovākijas, Portugāles, Francijas un Brazīlijas. Konkursam iesniegtos darbus vērtēja starptautiska žūrija.

    Konkursa galveno balvu Grand Prix saņēma IKI Walking Competion (Lietuva), kas tiek organizēts devīto gadu un veicina veselīga dzīvesveida paradumus. Lietuvas mazumtirdzniecības tīkla IKI veikalos šī projekta ietvaros telefona aplikācijā reģistrētos soļus iespējams pārvērst naudā, tādējādi nokļūstot soļu tirgū. Pēc tam, izmantojot lietotni, pasākuma dalībnieki iepērkas, mainot savus soļus pret dārzeņiem un augļiem. Šogad pirmoreiz šajā projektā varēja piedalīties arī četrkājainie draugi, iegūstot mājdzīvnieku našķus.

    Ideju un tendenču festivāls Revolution Lietuvas galvaspilsētā Viļņā notika jau otro gadu, pulcējot nozares ekspertus, līderus un novatorus. Lekcijās un radošās paneļdiskusijās viņi rosināja klausītājus meklēt risinājumus, kā pārspēt radošuma un inovāciju robežas. Festivālu Revolution organizē Lietuvas pasākumu aģentūra ReKūrai.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē