• FOTO: «Virši» iepazīstina ar pirmo barista robotu Baltijā 

    Degvielas uzpildes stacija
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    8. augusts, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Energoresursu tirgotājs un ērtas iepirkšanās veikalu tīkls AS VIRŠI-A (turpmāk – «Virši») iepazīstina ar Baltijas valstīs pirmo baristas robotu – specializēta robota roka no šodienas iepriecinās tirdzniecības centra «Spice» apmeklētājus ar svaigi grauzdētu «Virši» kafiju un vairāk nekā 20 citiem dzērieniem, ātri un precīzi izpildot pasūtījumu klienta un apkārtesošo vērotāju acu priekšā. Kopējās investīcijas projektā sasniedz 150 000 EUR.

    Jaunais pakalpojums apvieno kafijas aparāta un robota rokas funkcijas, piedāvājot iespēju pagatavot vairāk nekā 20 dzērienus visdažādākajām gaumēm – klasiskās un aukstās kafijas cienītājiem, jauniešiem, vegāniem u.c. Izmēģināt šo iespēju no 8. augusta ir ikvienam «Spice» apmeklētājam, dodoties uz centrālo A ieeju 2. stāvā.

    «Šis projekts ir mūsu pirmais solis ārpus ierastās degvielas uzpildes staciju vides, lai būtu tuvāk saviem klientiem un nodrošinātu kvalitatīvu «Virši» kafiju un citus iemīļotus, modernus un aktuālus dzērienus ikvienam cienītājam. Nenoliedzami, ar šādiem projektiem virzāmies arī biznesa ilgtspējas virzienā. Tāpēc arī turpmāk mēs attīstīsim šo pieeju un pārsteigsim Latvijas iedzīvotājus ar jaunām tirdzniecības vietām un risinājumiem,» saka Linda Prūse, «Virši» valdes locekle, Mazumtirdzniecības daļas vadītāja. 

    «Lai gan pasaulē barista roboti ir jau sastopami un daudzi ceļotāji var tos redzēt lidostās un citās publiskās vietās, līdz šim Latvijā un citās Baltijas valstīs šī tehnoloģija nebija pieejama. Priecājamies būt pirmie, kas ievieš šo risinājumu mūsmājās. Lai aizraujoši un garšīgi!» novēl Linda Prūse.

    «Tirdzniecības centrs «Spice» iestājas par inovācijām, tādēļ ar prieku uzņemam nomniekus, kas mūsu apmeklētājiem piedāvā visprogresīvākās mūsdienu tehnoloģijas, lai uzlabotu mūsu apmeklētāju pieredzi tirdzniecības centrā. «Virši» specializētā robota roka ir tieša šīs vīzijas manifestācija, kas sapludina robotiku un vislabākās barista tradīcijas aizraujošā kafijas baudījumā. Šis kafijas robots nav tikai jaunums – tas atspoguļo kafijas pagatavošanas nākotni, un sniedz unikālu pieredzi mūsu apmeklētājiem,»  stāsta Iveta Priedīte, tirdzniecības centru «Spice» un «Spice Home» vadītāja.

    Projekts tapis sadarbībā ar ilggadējo partneri, pilna servisa kafijas kompāniju «King Coffee Service». Tehnoloģijas pamatā ir augsti attīstītā sistēma, kas ļauj attālināti sekot līdzi visiem robota darbības parametriem un nodrošinot nemainīgi izcilu dzērienu kvalitāti.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē