• «Bolt» samazina skrejriteņu ātrumu pie skolām un bērnudārziem

    Auto
    Ziņu aģentūra LETA
    1. septembris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Skrejriteņu operators «Bolt», sākoties jaunajam mācību gadam, no septembra līdz sezonas noslēgumam ierobežos maksimālo braukšanas ātrumu skrejriteņiem līdz 15 kilometriem stundā pie lielākās daļas skolu un bērnudārzu, kā arī parkos, aģentūru LETA informēja «Bolt» pārstāvji.

    Automātiskais ātruma ierobežojums darbosies visās Latvijas pilsētās, kurās ir pieejams «Bolt».

    «Bolt» reģionālais skrejriteņu pakalpojuma vadītājs Baltijā Eimants Balta norāda, ka automātisko ātruma ierobežojumu «Bolt» aktivizēs otro gadu, lai gādātu par skolēnu drošību, kuri tikko atgriezušies no vasaras brīvdienām.

    Vienlaikus «Bolt» atgādina nebraukt divatā uz viena skrejriteņa, neatstāt skrejriteni nepiemērotās vietās, izvairīties no pēkšņiem manevriem, izmantot ķiveri, kā arī skrejriteni aizliegts izmantot alkohola reibumā.

    «Bolt» elektrisko skrejriteņu maksimālais ātrums ierasti ir 25 kilometri stundā. Skrejriteņi pieejami lietotājiem no 18 gadu vecuma 11 Latvijas pilsētās – Rīgā, Siguldā, Jelgavā, Jūrmalā, Valmierā, Daugavpilī, Ogrē, Ikšķilē, Liepājā, Ventspilī un Rēzeknē.

    «Bolt Technology» ir mobilās lietotnes kompānija, kura ar «Bolt» zīmolu piedāvā kopbraukšanas pakalpojumus, elektrisko skrejriteņu, velosipēdu un automašīnu nomu, kā arī ēdiena un iepirkumu piegādi Eiropā, Tuvajos Austrumos un Āfrikā.

    2013.gadā «Bolt» izveidoja Markuss Villigs, kuram pašlaik pieder 17,05% kompānijas. 2021.gada 31.decembrī grupu veidoja 48 kompānijas, kuru māteskompānija «Bolt Technology» ir visu «Bolt» lietotņu intelektuālā īpašuma turētāja. Lielāko daļu izpētes un izstrādes darba saistībā ar intelektuālo īpašumu notiek Igaunijā.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē