• Kam gatavoties, ja sapnī redzi kaķi?

    Ezoterika
    Marta Kalniņa
    31. decembris, 2023
    2 komentāri

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Pixabay
    Cilvēki vienmēr izrādījuši lielu interesi par nākotni. Laika mašīnu joprojām vēl neviens nav izgudrojis, bet sapņi rādās mums visiem. Tieši no tiem var mēģināt uzzināt, kas tevi gaida nākotnē. Tulkojot sapni, gan jābūt ļoti uzmanīgam, jo pat jebkura mazākā detaļa var pilnībā mainīt tā nozīmi. Īpaši, ja sapnī redzi kaķi…

    Par ko mūs brīdina kaķi?

    Kaķu saimnieki varbūt būs apbēdināti, bet sapņi, kuros figurē kaķi, nesola neko labu. Izskatot vairumu populārāko sapņu tulku (Millera, Nostradamusa, Cvetkova u. c.), var identificēt šādas iespējamās sekas, ko šis sapnis paredz: nepatikšanas, nodevība, krāpšana.

    • Kaķu brēcieni sapnī var nozīmēt, ka tev aiz muguras tiek pītas intrigas, cilvēki, kurus uzskatīji par draugiem, izrādīsies ļaunāki par ienaidniekiem.
    • Kaķis, kas sapnī skrāpē, nozīmē tiesvedību, īpašuma un naudas zaudēšanu.
    • Mīlīgs kaķis, kas glaužas gar kājām, vēstī par problēmām, kuras drīzumā klauvēs pie tavām durvīm.
    • Slims, izkāmējis kaķis ir tuva cilvēka slimības priekšvēstnesis, bet, ja sapnī tas tiks padzīts, tad slimība ies ar līkumu.
    • Miris kaķis sola veiksmīgu izeju no sarežģītas situācijas, kad virs cilvēka galvas savilkušies melni negaisa mākoņi, bet pēdējā brīdī viss mainās uz labo pusi. Meridiāna sapņu tulks skaidro, ka miris kaķis, kas ielikts kastē, simbolizē ienaidniekus, kuri vāc par tevi kompromitējošu informāciju, cenšoties aptraipīt tavu reputāciju. Ja sapnī mirušu kaķi redz mīlnieki, tas vēstī par drīzu šķiršanos apmelošanas dēļ.

    Ja kaķi sapnī redz sieviete

    Nostradamusa sapņu tulks teic, ka kaķis sapnī paredz strīdus un konfliktus ar tuviem cilvēkiem. Šāds sapnis var arī nozīmēt to, ka tavs mīļotais vīrietis uzsāks romānu ar citu sievieti vai cilvēks, kuru uzskatīji par draugu, izrādīsies nodevējs un melis. Uzmanīgi pavēro savus draugus, konkurentes un sāncenses. Tāpat vari piedzīvot notikumus, kurus nevarēsi kontrolēt vai pat izskaidrot. Īsāk sakot, sievietēm no sapņa, kurā ir kaķis, nav vērts gaidīt neko labu – viena vienīga vilšanās tuvajos cilvēkos. Izeja ir viena – būt modrai un nekreņķēties. Galvenais sapņa uzdevums ir brīdināt tevi. Jo strīdus vienmēr var mazināt, ja laikus apstājas, draugus var uzmanīgāk pavērot, vai viņi kaut ko ļaunu pret tevi neperina, un pret visu notiekošo izturēties ar optimismu – viss, kas notiek, notiek uz labu. Un neaizmirsti pievērst uzmanību detaļām. Piemēram, kaķene ar kaķēniem vienmēr sola peļņu. Miermīlīgs kaķis, kas sēž tev uz ceļiem, nozīmē, ka tavas sirds un domu pavēlnieks atbildēs tev ar pretmīlu, bet, ja esi padzinusi sadusmotu dzīvnieku, tad pavisam noteikti pārvarēsi visas dzīves grūtības.

    Ja kaķi sapnī redz vīrietis

    Kaķis vīrieša sapnī var būt kā priekšvēstnesis jaunām attiecībām ar meiteni, kurai ir smags raksturs. Vajag uzmanīgāk izturēties pret savu jauno izredzēto un apbruņoties ar milzu pacietību, jo tā pavisam noteikti noderēs. Jaunā līgava var izrādīties ļauna, agresīva, kura tikai izliekas par mīlīgu kaķenīti. Nav izslēgta arī iespējamība, ka kāda tevi centīsies pieburt. Vecāka gadagājuma vīriešiem kaķis sapnī ir priekšvēstnesis tam, ka kompanjoni un draugi aiz tavas muguras pin intrigas. Svarīgi pievērst uzmanību arī sapņa detaļām. Ja cīnies ar dzīvnieku vai centies to nogalināt, tas nozīmē drīzu šķiršanos. Kaķa glaudīšana simbolizē to, ka neuzticies savai otrai pusītei, un ne velti. Tavas aizdomas izrādīsies patiesas. Toties, ja sapnī parādās ugunīgi ruds kaķis, tad jūsu bijusi kaisle atkal uzliesmos. Veiksmi darbā un peļņu sola liels, resns kaķis. Bet, ja viņš ir bez astes, tad visus savus konkurentus atstāsi aiz sevis un ieņemsi līderpozīcijas.

    Kādas krāsas kaķis?

    • Melns. Ko tur runāt par sapņiem, ja pat 21. gadsimtā daudzi cilvēki baidās, ka viņu ceļu šķēros melns kaķis, un, kad tas notiek, spļauj pār plecu un meklē koku, pie kura piesist trīs reizes, citādi no nelaimes neizbēgt. Zemapziņā cilvēkiem melns kaķis asociējas ar nepatikšanām. Daudzās sapņu grāmatās melns kaķis simbolizē bīstamu un varenu ienaidnieku, kas gatavs darīt visu iespējamo, lai kaitētu. Te pašam vajag izdarīt secinājumus, kurš tieši ir šis ienaidnieks. Piemēram, sievietēm nereti šis ienaidnieks izrādās vīra mīļākā (vai tā, kura par tādu vēlētos kļūt), bet vīrietim – konkurents biznesā.
    • Balts. Pretēji loģikai sapņi, kuros cilvēks redz baltu kaķi, sola vēl lielākas nepatikšanas nekā tie, kuros figurē melns šīs sugas pārstāvis. Vairākas sapņu grāmatas teic, ka balts kaķis sapnī simbolizē nodevēju, kurš izliekas par tavu draugu. Proti, tuvs cilvēks, kurš aiz tavas muguras vij intrigas. Vilks aitas ādā.
    • Ruds. Brīdina par nepatīkamām situācijām, neveiksmēm.
    • Pelēks. Simbolizē dzīves nogurumu, emocionālu izsīkumu, depresijas sākumu.
    • Trīskrāsu. Ja šādu kaķi redz sieviete, tā ir pazīme, ka tev parādījusies sāncense.
    • Melnbalts. Esi uzmanīgs uz ceļa, lietojot sadzīves tehniku utt.
    • Raibs. Nepatikšanu vēstnesis.
    • Strīpains. Negaidīta veiksme vai iepazīšanās ar dīvainu cilvēku.
    • Zils. Spēcīgas enerģētikas, ekstrasensa spēju simbols. Iespējams, tev piemīt talants šajā jomā, ko vērts attīstīt.

    Grūsna kaķene un kaķēni

    Ja jauna meitene sapnī redz grūsnu kaķeni, viņa drīz sastaps savu liktenīgo vīrieti. Bet ģimenes cilvēkiem šāds sapnis nesola neko labu – tas brīdina par iespējamām bērnu slimībām. Taču grūsnību var interpretēt arī citādi – cilvēks, pateicoties nedraugiem, audzē sevī aizvainojumu un negatīvismu. Kaķene, kura dzemdē, sapņa īpašniekam gandrīz vienmēr sola iespējamas problēmas, tikšanās ar nepatīkamiem cilvēkiem no pagātnes, kuri vēlas atriebties. Ja sapnī redzi kaķēnus, tevi gaida negaidīti, taču patīkami pārsteigumi. Taču, ja sapnī tos turi rokās, vari tik ierauts kādās nepatikšanās. Sapnis, kurā figurē kaķēni, var brīdināt par nelielām problēmām un pārpratumiem, taču nereti šādam sapnim ir arī pozitīvs vēstījums. 

    Ko vēstī sapņu grāmatas?

    • Kaķis – lieli strīdi mājā
    • Kaķēni – negaidīta peļņa.
    • Kaķa glāstīšana – sirdī tev ir šaubas un neuzticība mīļotajam.
    • Šķērso ceļu – gatavojies satikt ienaidnieku, viltīgu cilvēku.
    • Glaužas gar kājām – nelaime mājā.
    • Dzirdēt skaļu ņaudēšanu – melīga atzīšanās, to redzēt – sauciens pēc palīdzības.
    • Kaķis kož vai skrāpē – tevi kāds apmelo.
    • Kaķi rotaļājas – nepatikšanas privātajā dzīvē.
    • Notriekts kaķis – tavs dzīvesveids var novest pie bēdīgām sekām.
    • Darīt pāri dzīvniekam – tavu sirdi un prātu kaut kas nomāc.
    • Kaķis izlaistiem nagiem – problēmas ar bērniem.

    Ar vēsu prātu

    Kaut arī sapņi ar kaķu piedalīšanos sola mums nepatikšanas, nevajadzētu akli ticēt sapņu tulkiem. Nereti cilvēks pats sevi ieprogrammē uz neveiksmi un uzvedas nepareizi, cenšoties klausīties sapņu tulkos, tikai ne pats savā saprātā. Ja no rīta pamosties un atceries, ka sapnī redzēji kaķi, vari kļūt nedaudz piesardzīgāks un modrāks, taču nevajag uzreiz turēt aizdomās katru draugu un redzēt katrā pretimnācējā iespējamo ienaidnieku.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    2 komentāri

    Malda Freiberga
    Jā, Kaķis sapnī man vienmēr bijis dzīvē melīgs cilvēks, vai citu reizi atkal nežēlīgi atriebīgs, greizsirdīgs. Laba zīme ir veselīgs suns un zirgs - tie sola labu draugu atbalstu vai arī iepazīties ar kādu labvēli. Sapņosim par zirgiem un suņiem......Kaķi lai paliek ikdienas dz;ivē realitātē, jo tad jau var saprast, ka kaķis ir daudz viltīgāks un patmīlīgāks par mājas suni vai zirgu.

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē