• Ugunsnelaimē cietis viesu nams «Kalnmuiža»

    Ugunsgrēks
    Santa.lv
    Santa.lv
    12. aprīlis, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: viesunami.lv
    Ugunsgrēks nodarījis postījumus Durbes novadā esošajam viesu namam «Kalnmuiža», portālu liepajniekiem.lv informē Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) Prevencijas un sabiedrības informēšanas nodaļas vecākā inspektore Viktorija Gribuste.

    Ugunsnelaime notikusi Lieldienu brīvdienās. Notikuma vietā konstatēts, ka deg divstāvu mūra ēkas pagrabstāva un pirmā stāva pārsegums un jumta konstrukcijas 300 m2 platībā, kā arī izveidojies spēcīgs piedūmojums.

    Dienvidkurzemes novada Ugunsdzēsības dienesta vadītājs Andris Jefimovs liepajniekiem.lv apstiprina, ka dzēšanas darbos palīgā steigušies Aizputes, Liepājas un Priekules ugunsdzēsēji glābēji, kā arī Grobiņas pašvaldības ugunsdzēsības formējuma ugunsdzēsēji.

    Viesu nama īpašnieks no komentāriem atteicies, taču liepajniekiem.lv izdevies noskaidrot, ka ēkai uz jumta bijuši izvietoti saules paneļi. Pagaidām nav zināms, vai tas bijis ugunsnelaimes iemesls.

    «Kāzas, dzimšanas diena vai jautra ballīte ar draugiem?! Tieši tam kā radīts – viesu nams «Kalnmuiža». Pirts, banketa zāle 60 viesiem un 7 dažāda lieluma istabiņas ar 35 guļvietām. Tas viss iekārtots 200 gadus senā, atjaunotā ēkā – bioloģiskās saimniecības teritorijā. Iespēja doties izjādēs,» tā par viesu namu vēstīts portālā viesunamiem.lv

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē