• Ziedu horoskops maijā dzimušajiem. Ko ziedi stāsta par tavu raksturu un likteni?

    Ezoterika
    Liena Britāne
    Liena Britāne
    3. maijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Marina Tachinska / Shutterstock
    Cilvēku raksturi tiek salīdzināti ne tikai ar debesu spīdekļiem, bet arī ar kokiem un ziediem. Vērtējot planētu ietekmi, katram periodam izvēlēts zieds, kas var mūs ietekmēt ar savu pozitīvo starojumu konkrētajā laika periodā. 

    Maijpuķīte (1.–10. maijs)

    Maijpuķītes
    Maijpuķītes

    Šajā laikā dzimušie ir pieticīgi, sabiedrībā iecienīti, jo prot pielāgoties – tiesa, līdz brīdim, kamēr panāks savu. Ja Maijpuķīte sajutīs, ka netiek novērtēta, viņa izvēlēsies citu vietu un cilvēkus, kas viņu cienīs un sapratīs. Juzdamās novērtēta, maijpuķīte atplaukst un aplaimo visus ar savu dzirkstošo prieku, enerģiju un patiesajām emocijām. Sarežģītās situācijās viņu glābj šarms un laba intuīcija, taču Maijpuķīte mēdz krist arī galējībās. Maijpuķītes dzīvē gadās laikposmi, kad viņa izvēlas strādāt vienatnē un neieklausās citu viedoklī. Bieži viņai pietrūkst uzņēmības, lai gūtu lielus panākumus, taču, ja tas izdodas, neaizmirst arī citus un ir dāsna pret apkārtējiem. Var kļūt par upuri savai lētticībai, jo iedomājas, ka visi cilvēki ir tikpat nesavtīgi kā viņa. Mīl bērnus un dzīvniekus, prot labi stāstīt. Brīžos, kad Maijpuķīte pagurst, viņa slīgst melanholijā. Tad Maijpuķīte jāpaslavē, un viņa atplauks pateicībā. Labi, ja Maijpuķītei ir uzticams un stiprs aizstāvis, uz kura stipro plecu vienmēr var paļauties. Veidojot savu dārzu, izvēlēsies vienkāršu skaistumu un pratīs uzburt brīnumus it kā no nekā.

    Tulpe (11.–20. maijs)

    Šajās dienās dzimušie ir racionāli un mērķtiecīgi, ar lielu gribasspēku apveltīti cilvēki, kuri var daudz sasniegt, pateicoties saviem talantiem, uzcītībai un gatavībai uzņemties visdažādākos darbus. Panākumus gan negūst uzreiz, bet virzās uz priekšu palēnām, taču mērķtiecīgi. Tulpei raksturīgas lielas darba spējas, piemīt arī analītiskā domāšana. Viņu raksturo gaišs skats uz dzīvi un optimisms. Cilvēku simpātijas iegūst ar savu sirsnīgo smaidu. Sev blakus vēlas redzēt saprotošu, līdzvērtīgu partneri. Tulpe allaž ir uzticīga saviem mīļajiem un tuvajiem. Diezgan noslēgta, piesardzīga, apkārtējiem visbiežāk uzreiz neuzticas, bet, sajūtot mīlestību un pozitīvu attieksmi pret sevi, spēj no visas sirds atvērties. Apdomīga, nestrebj karstu. Ieklausās padomos un labprāt dod tos arī citiem. Iesākto arvien padarīs līdz galam, lai cik laika tam vajadzētu, tomēr ne vienmēr spēj atšķirt būtisko no mazsvarīgā. Lai arī savas vēlmes bieži noklusē, tomēr sapņo, lai viņu biežāk pasaudzē un iepriecina ar labu vārdu vai kādu skaistu nieku. Patīk rosīties dārzā, ar prieku izmēģina audzēt neparastus ziedus un visdažādākās šķirnes. Ar patiku audzē ogas, tomātus, gurķus un citus dārzeņus. 

    Neaizmirstule (1.–10. maijs)

    Maija pēdējās desmit dienās dzimst mierīgi, neuzbāzīgi, patīkami, tomēr diezgan sarežģīta rakstura cilvēki. Citiem Neaizmirstule ne vienmēr ir izprotama, bet tik un tā viņa daudzus pievelk un valdzina. Ja Neaizmirstule atrod īsto mērķi, uz kuru tiekties, dzīvē var tikt tālu, jo ir apveltīta ar izcilām darba spējām un prasmi iedziļināties, turklāt ir lieliska organizatore. Neaizmirstule pati gan mēdz nenovērtēt savas labās īpašības, tāpēc apkārtējie viņas dotības var izmantot savtīgās interesēs, reizumis pat apmānot un pieviļot. Lai savas spējas novērtētu, der atbrīvoties no pašas radītajiem kompleksiem. Neaizmirstule ir laipna un atsaucīga, labprāt steidzas citiem palīgā arī neaicināta, taču, rūpējoties par citiem, var palaist garām savai labklājībai un karjerai svarīgas lietas. Kaut arī dažkārt var kļūt viltīga, nav spējīga uz nelietībām un citam bedri nekad neraks, prot sargāt noslēpumus. Augstu vērtē ģimeniskās saites, dara visu, lai saturētu kopā dažādas paaudzes, interesējas par dzimtas saknēm. Sev blakus vēlas redzēt cilvēku, kuram vienmēr var uzticēties. Dārzā izvēlas audzēt neparastas puķes un citus košumaugus, no pašas izaudzētā prot virtuvē uzburt visdažādākos gardumus. 

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē