• Kristaps Valters nosvin 40 gadu jubileju: Beidzot jūtos kā vīrietis

    Sabiedrība
    Gita Vīksne
    21. septembris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: O IZDEVNIECĪBAS ŽURNĀLS SANTA ARHĪVA
    «Vēl pirms gada man veikalā jautāja, vai esmu pilngadīgs,» saka basketbolists, kurš pirms nedēļas svinēja 40. jubileju.

    «Paskatoties pasē, protams, redzu, ka cipari iet uz priekšu un kļūst aizvien biedējošāki, taču noteikti nejūtos kā četrdesmitgadnieks,» PDz saka basketbolists un basketbola treneris Kristaps Valters. 18. septembrī bija viņa 40. jubileja.

    «Jūtos vismaz desmit gadu jaunāks. Man šķiet, arī vizuāli izskatos jaunāks par saviem gadiem. Vēl ne tik sen man veikalā prasīja, vai man jau ir 18, un lūdza uzrādīt dokumentus. Man todien galvā bija cepure. Es sāku smieties un parādīju dokumentos, ka man ir 38,» atceras Valters.

    «Tas tāpēc, ka daudzus gadus esmu pavadījis, nopietni sportojot. Desmit mēnešus gadā esmu apmeklējis treniņus, veselīgi ēdis un laikus gājis gulēt. Acīmredzot tas ļāvis saglabāt tik abu veselību, ka iekšēji šķiet – man ir tikai 30. Taču tagad beidzot jūtos kā vīrietis, jo 30 gados vēl jutos kā jaunietis. Tagad esmu pārliecināts gan par sevi, gan to, ko daru.»

    Jauneklīgumu saglabāt palīdzot arī vide, kādā Kristaps apgrozās. «Ikdienā man apkārt tikpat kā nav mana vecuma cilvēku. Atrodos starp kolēģiem, kas ir daudz jaunāki par mani. Domāju, ka nozīme ir arī tam, ka regulāri kontaktējos ar jauniešiem, kurus trenēju. Tas dod papildu enerģiju un dzīvesprieku,» atzīst sportists.

    «Neesmu liels jubileju svinētājs, bet parasti dzimšanas dienā uzaicinu ciemos draugus. Arī šajā sestdienā būšu kopā ar dažiem draugiem un paziņām savās mājās,» pirms jubilejas teica Valters.

    «Katra mana jubileja ir bijusi citādāka, jo ir mainījies cilvēku loks, kas nācis mani sveikt. Gadu gaitā mainījušies gan kolēģi, gan paziņas, ar kuriem komunicēju. Uzticami draugi man ir tikai viens vai divi,» spriež viņš.

    Uz jautājumu, par kādām dāvanām priecātos, Valters saka: «Galvenais ir cilvēki, nevis dāvanas. Tas, ka pie tevis kāds atnāk ciemos un valda pozitīva atmosfēra. Man patīk kopā ar draugiem kārtīgi izsmieties, uzspēlēt galda spēles. Dāvanas uztveru kā papildu bonusu. Mani var iepriecināt, dāvinot adrenalīna pilnas emocijas. Ar izpletni esmu izlēcis, labprāt izmēģinātu vēl kaut ko tikpat traku.»

    Mīlas dzīvē šis gads Kristapam nav bijis vienkāršs. Šajā pavasarī viņš paziņoja, ka plānoto kāzu ar draudzeni Lāsmu Jukoni nebūs. Vaicāts, kāds šobrīd ir viņa attiecību statuss, jubilārs, mazliet minstinoties, atbild: «Esmu brīvs vīrietis, kurš satiekas ar meiteni.»

    Viņš atzīst – iepazīšanās vietas mūsdienās ir ļoti mainījušās. «Protams, var gadīties, ka satiec otru uz ielas vai veikalā, bet šobrīd visi lielākoties iepazīstas sociālajos tīklos. Uzraksta viens otram un pēc tam satiekas. Laiks, kad iepazinos diskotēkās, jau sen ir garām…»

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē