• Eiropas vīnziņu čempions Raimonds Tomsons pievienojas restorāna Barents komandai

    Rīgas restorāni
    Santa.lv
    Santa.lv
    5. jūlijs, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Godalgotais un starptautiski atzītais vīnzinis Raimonds Tomsons ar ambiciozu vīna programmu ir pievienojies restorāna Barents komandai.

    „Tas ir katra vīnziņa sapnis – attīstīt vīnu kolekciju, kāda top Barents Wine Collectors. Šis sapnis mijas ar personīgu izaicinājumu sasniegt savu ambīciju nākamo līmeni, kas ir darbs ar vadošajām Eiropas vīna darītavām un ekskluzīvu vīnu distribūcija Baltijā. Strādāt komandā ar izcilu kolēģi Kasparu Reitupu, vairākkārtēju Latvijas un Baltijas vīnziņu čempionu, ir papildu gandarījums,” saka Raimonds Tomsons. 

    „Raimonda pievienošanās mūsu komandai ir nākamais svarīgais solis Barents attīstībā. Viņa pieredzes un profesionalitātes darba auglis – Baltijas mērogā unikālas vīna kolekcijas izveide – tiks papildināta ar meistarklasēm, degustācijām un braucieniem uz vīna darītavām, aizraujošā veidā bagātinot mūsu klientu vīna izglītību,” uzsver restorāna dibinātājs Aigars Zelmenis.

    Raimonds Tomsons ir titula Eiropas labākais vīnzinis (2017) ieguvējs un Starptautiskās Vīnziņu asociācijas A.S.I. organizētā Pasaules vīnziņu konkursa (2019) trešās vietas ieguvējs. Trīskārtējs Latvijas un Baltijas vīnziņu čempions, tiesnesis prestižajā Decanter Wine World Awards un konkursa Star Wine Lists žūrijas loceklis. Raimonds ir papildinājis savas akadēmiskās zināšanas Austrijas Vīna akadēmijā, iegūstot prestižo WSET diploma sertifikāciju.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē