• Jūsu sapņu virtuve jūsu iecienītākajā krāsā. Mums ir veids, kā padarīt dzīvi gaumīgāku!

    Reklāmraksts
    6. oktobris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Šeit sākas un beidzas diena. Šeit ierodas draugi uz ātru kafiju. Un tā ir vieta, kur pārceļas ikviena veiksmīga mājas ballīte. Tāpēc ir daudz iemeslu, lai virtuve patiešām iepriecinātu mājiniekus un viesus. To izdarīt palīdzēs modernas mēbeļu virsmas. To lieliskās, praktiskās īpašības ir apvienotas ar gaumīgu krāsu gammu no garšvielu pasaules.

    Sulīgu krāsu virtuves sajūsmina Instagram vai Pinterest platformās, kā arī interjera dizaina žurnālos. Tās vilina ar iespaidiem, ko nespēj sniegt tradicionālie skapīši baltos, pelēkos un koka toņos. Krāsainiem interjeriem ir arī unikāla priekšrocība, tie nodrošina īpašu vidi ikdienas darbībām. Šajā ziņā, remontējot, iekārtojot vai nomainot mēbeles, ir vērts sekot savai iekšējai balsij – un ierasto iebūvēto mēbeļu vietā izveidot savu sapņu virtuvi. Funkcionāla, viegli tīrāma un patiešām skaista.

    Bet kā to panākt? Ir vērts ķerties pie jaunajām mēbeļu plātnēm no akrila lamināta vai HPL no jaunā REHAU «Passion for colour 2023» klāsta.

    Pikants pieskāriens – čilli vai melnie pipari?

    Intensīvajam, bet dziļajam, tumši sarkanajam Ground Chili tonim piemīt ārkārtējs potenciāls. Tam ir ļoti tradicionāls un mūsdienīgs izskats, kas nozīmē, ka tas harmoniski iekļaujas dažādos arhitektūras kontekstos. Tas var, vai nu dominēt interjerā, vai veidot līdzsvarotu kompozīciju, piemēram, ar tumšu koku, melnu vai pelēku toni. Tad tas izstaros īstu greznību. No otras puses, tas izskatās svaigi un atsvaidzinoši, ja tiek kombinēts ar olīvkoku, tumši zilu vai gaiši rozā krāsu.

    Pepper Grey ir arī īpašs dziļums. Tā ir krāsa uz robežas starp grafīta un brūnu, tumša, bet ne melna, diezgan vēsa, bet ar siltu pieskārienu. Tāpat kā pipari ir gandrīz universāla garšviela virtuvē, tā arī Pepper Gray – ļoti elegants, harmonisks un pārlaicīgs tonis – lieliski iederēsies dažādās vietās. Tas līdzsvaro asākas krāsas un izceļ maigākas.

    Izteikta garša – kurkuma vai muskatrieksts?

    Tāpat kā tās pikantais čilli, Curcuma Gold pārsteidz ar savu saulaino krāsu. Kad tā parādās interjerā, tā to izgaismo, piešķir enerģiju un rada pozitīvas emocijas. Tā lieliski sader ar visiem koka toņiem. Tā lieliski sader ar smilškrāsas bēšo un efektīvi kontrastē ar tumši pelēko. Tas neapšaubāmi piešķirs jūsu mājoklim dizainerisku pieskārienu – gaidītu pikantu akcentu, kas līdzinās maigi pikantajam garšvielu aromātam.

    Atšķirībā no kurkumas muskatriekstam ir neuzkrītoša krāsa, bet liels aromāta spēks. Muskatrieksta brūnā iedvesmotajam tonim ir šķietami atturīgs izskats, taču tas rada unikālu interjera atmosfēru. Šī spilgtā krāsa rada vidi, kas ir gan autentiski eleganta, gan patiesi fenomenāla. Protams, daudz kas ir atkarīgs no citām notīm. Muskatriekstu brūnais labi saderēs ar baltu, melnu vai pelēku krāsu un maigi līdzsvaros spēcīgākas vai spilgtākas krāsas.

    Delikāta nots – vaniļa vai Himalaju sāls?

    Vaniļas ziedu aromāts bagātina saldos ēdienus. Interjerā vaniļas tonis ir lieliska alternatīva vēsajai baltajai krāsai, kas piepilda interjeru ar maigu siltumu. Tas izstaro diskrētu mājīgumu, vizuālu maigumu un perfektu harmoniju. Tas labi sader kontrastējošās kombinācijās ar tumšām krāsām (piemēram, ar koku), apetīti rosinoši sader ar pasteļtoņiem un mīkstina modernās neona krāsas. Ja to izmanto interjera pamatelementos, tas aicina lietotāju radīt arvien mainīgas noskaņas. Kā? Izmantojot viegli maināmus aksesuārus.

    Savukārt Himalaju sāls atšķiras ar sārtu nokrāsu. Maigais, siltais, gandrīz pūderveida tonis nepiesaista uzmanību, tomēr padara interjeru unikālu. Dizaineri iesaka to kombinēt ar tumši sarkano Ground Chili vai pelēcīgi brūno Nutmeg Brown. Tas lieliski izskatīsies arī duetā ar jauno olīvu toni Mint Cloud un balodīgi pelēko Summer Breeze.

    Praktiski risinājumi un mūsdienīgu materiālu stils

    Jaunie toņi ir pieejami kā akrila vai HPL lamināts. Akrila lamināts ir biezs akrila slānis, kas ir īpaši izturīgs un noturīgs pret skrāpējumiem un mehāniskiem bojājumiem. Tā kā tas ir perfekti gluds un ļauj arī bezšuvju malu līmēšanu, izmantojot lāzera tehnoloģiju, tas nodrošina lielisku virtuves fasāžu aizsardzību pret ūdeni un virtuvē izmantotajām ķimikālijām. Tādējādi lamināts ir garantija, ka mēbeles paliks bez skrāpējumiem, iespiedumiem un pūslīšiem, kas kropļo virsmu. Turklāt no akrila virsmām ir ļoti viegli notīrīt visa veida netīrumus, tauku traipus un pirkstu nospiedumus, kas ietaupa laiku un pūles.

    Vēl izturīgāks ir HPL, kas apzīmē augstspiediena laminātu – lamināts, kas ražots augstā spiedienā un augstā temperatūrā. Šādos apstākļos atbilstoši izvēlēti sveķi cieši integrējas ar pamatni, radot nepārspējami izturīgas virsmas. Tas ir tik ļoti izplatīts, ka to plaši izmanto sabiedriskās ēkās. Savukārt virtuvēs HPL lamināts nodrošina mēbelēm izcilu izturību pret mehāniskiem bojājumiem, tvaiku un ekstrēmām temperatūrām.

    Svarīgi ir tas, ka REHAU radītie akrila lamināti RAUVISIO brilliant noble matt un RAUVISIO noir HPL virsmas izceļas ar savu samtaini matēto dziļumu. Tā kā ar tām ir iespējama bezšuvju malu lāzerapstrāde, šīs virsmas iegūst monolīta efektu. Tas ir gan elegants, gan praktisks: tas novērš netīrumu nogulsnēšanos un mitruma iekļūšanu plātnē.

    Gaumīgas mēbeles – ne tikai virtuvē!

    Līdz šim mēs runājām par virtuvi, jo tieši šeit funkcionalitātes un skaistas formas apvienojums ir īpaši svarīgs. Ērta un atmosfēriska telpa no brokastīm līdz vakariņām ir mājas sirds. Tomēr komforts skaistā vidē, protams, ir atrodams visās telpās. Katrā telpā ir vieta gan praktiskiem, gan dekoratīviem iekārtojumiem apetīti rosinošās krāsās! Priekšnams ir ideāla vieta, lai noskaņotu cilvēkus rīta steigai uz darbu vai skolu un sagaidītu viesus. Dzīvojamā istaba ir vieta, kur ikviens var atpūsties. Vannas istaba katru dienu atgādina par uzturēšanos spa viesnīcā. Kārtīga un perfekti sakārtota guļamistaba no rīta piepildīs jūs ar enerģiju, bet vakarā nodrošinās saldu, krāsainu miegu.

    Visa noderīgā informācija, kā arī pilns toņu klāsts, kas pieejams kā akrila vai HPL lamināta mēbeļu virsmas, gaida tīmekļa vietnē: Passion for color 2023: Svētki sajūtām | REHAU

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē