• 10 skaistākās mēbeļu krāsas 2023. gadam – sekojiet līdzi jaunajām tendencēm

    Reklāmraksts
    30. augusts, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Ideālās mēbeles? Tām jābūt pilnībā pielāgotām jūsu vajadzībām un vēlmēm. Ja tās kalpos gadiem ilgi, šeit nav vietas kompromisiem.

    Tā vietā, lai izvēlētos gatavus risinājumus, ķerieties pie mūsdienīgiem mēbeļu materiāliem un izveidojiet no tiem savas sapņu mēbeles. Izvēlieties īpaši izturīgas matētas fasādes, uz kurām nav redzami pirkstu nospiedumi – krāsu klāstu tagad papildinājuši 10 brīnišķīgi toņi, kas lieliski atbilst jaunākajām tendencēm.

    1. Modernākās mēbeļu krāsas 2023 – kurkuma dzeltenā krāsa

    2023. gads iezīmē trakā 70. gadu stila un silto, enerģisko krāsu lielo atgriešanos. Starp tām noteikti izceļas dzeltenā krāsa, taču maigākā versijā, kas interjerā radīs sapņainu noskaņu. Curcuma Gold, kas ir jaunums REHAU Passion for Color paletē, ir dekors, kas skaisti papildina gan retro stila iedvesmotos interjerus, gan – arvien populārāko – maksimālismu, krāsaino boho vai moderno dekoru.

    Kurkuma krāsa apvienojumā ar RAUVISIO noir lamināta matēto apdari garantē nesteidzīgu efektu – ideāli piemērots gan intīmai guļamistabai, gan mājas spa zonai. Šādas mēbeļu virsmas fenomenāli izskatīsies koka kompānijā, kā arī veidos lielisku kompozīciju ar zemes, smilšainiem toņiem un tumši pelēku krāsu.

    2. Krāsu tendences 2023 – silti pelēki toņi

    2023. gadā izstāžu zālēs ir ienācis pelēkais tonis – silts tonis, kas smalki apvieno pelēko un bēšo. Tā ir lieliska alternatīva zilganiem pigmentiem, kas atvēsina interjeru. Piparu krāsas iedvesmots, Pepper Grey dekors, kas pieejams RAUVISIO noir matt un RAUVISIO brilliant noble matt laminātu klāstā, ir maigs un harmonisks. Tas ir pelēks tonis, kas mājokļa telpai piešķirs neticamu dziļumu – neatkarīgi no tā, vai tas atrodas uz virtuves idarba virsmas, vai virtuves fasādēm, vai veido mājas bibliotēku. 

    Vai jums patīk minimālisms? Vai arī jūs aizrauj dāņu stils un skandināvu estētika? Šī krāsa ir tieši jums. Tā ir tik universāla, ka labi sader ar lielāko daļu krāsu, kā arī ar koku vai akmeni. Tumšāki pelēkās krāsas toņi nomierinās interjeru un nodrošinās līdzsvaru, mīkstinot gaišākos toņus.

    Pepper Grey

    3. Modernas virtuves mēbeles 2023 – zemes krāsas

    Modes un dabisko iekārtojumu būtiska sastāvdaļa neapšaubāmi ir zemes krāsas, kas vairs nav tikai uz sienām, bet arī uz mēbeļu virsmām. To vidū dominē tādas pieklusinātas brūnas krāsas kā muskatrieksta brūnā. Šī gaišā krāsa, kas atgādina muskatriekstu, lieliski iederēsies mājīgā, rustikālā stilā ieturētā virtuvē, kā arī vannas istabā ar eko vai biofila dizaina motīviem.

    Mierīgā brūnā krāsa izcili izskatās matēta, kas raksturīgs RAUVISIO noir un RAUVISIO brilliant noble matētajām virsmām. Muskatriekstu brūns sader praktiski ar visu, bet visskaistākais efekts tiek panākts, ja tas tiek kombinēts ar melnu, baltu un pelēku. Tas lieliski izskatīsies arī ar koku, īpaši ar siltu, medus krāsas toni.

    Nutmeg Brown

    4. Interjera krāsas 2023 – krēmīga vaniļa

    Vēsā baltā arvien biežāk tiek aizstāta ar bēša un krēmkrāsas toņiem – tikpat viegliem un vienlaikus siltiem. Tas ir estētiski patīkams risinājums jebkurai telpai, kuru nepieciešams vizuāli izgaismot un optiski paplašināt. Vanilla Cream matētā krāsa, kas ir redzama uz RAUVISIO noir un RAUVISIO brilliant mat matētajiem laminātiem, ir saulaina un ēteriska, ideāli piemērota gan atsevišķām guļamistabas mēbelēm, gan lielām, ietilpīgām mājas biroja mēbelēm.

    Šis vaniļas tonis var kļūt par perfektu elementu 2023. gadā vispopulārākajā japandi stilā ieturētā iekārtojumā. Tas lieliski sasildīs minimālisma telpas un radīs patīkamu kontrastu ar koku, akmeni vai neapstrādātu cementu. Apvienojumā ar pasteļtoņiem rozā, zilā vai zaļā krāsā tas lieliski akcentēs arī bērna istabas dekoru.

    Vanilla Cream

    5. Neitrālas mēbeļu krāsas 2023 – rozā sāls

    Vēl viena alternatīva baltajai krāsai mūsu sarakstā ir… rozā sāls. Tā ir neuzkrītoša, spilgta krāsa ar maigu, sārtu nokrāsu – viegla, pūderaina un uzmundrinoša. Kā jūs to izmantojat paši? Sievišķīgā stilistikā, duetos ar olīvu vai tumši melnu, ieskaujot ar svaigiem ziediem un zelta aksesuāriem.

    Tā ir lieliska izvēle glam vai modernam klasiskam interjeram, krāsa, ko var izmantot virtuves iekārtojumam, kā akcentu atmosfēriskā guļamistabā vai unikālā pasteļkrāsas vannas istabā. Izmēģiniet matētās RAUVISIO noir virsmas jaunajā Pink Salt tonī no Passion for Color paletes un ļaujiet vaļu savai iztēlei!

    Pink Salt

    6. Krāsu iedvesmas 2023 – izbalējis sarkans

    Starp intensīvajām 2023. gada krāsu iedvesmām ir arī dažādi sarkanās krāsas toņi, sākot no piesmeltiem terakotas toņiem līdz sārtiem Viva Magenta un beidzot ar pieklusinātiem ķieģeļsarkaniem toņiem. Ground Chilli matētā RAUVISIO noir ir pilnīgi unikāla sarkanās krāsas versija. Tā ir intensīva, moderna, ugunīga un vienlaikus patīkami smalka.

    Ground Chilli ir smalka šokolādes nots, kas to padara ļoti juteklisku. Tā ir krāsa, kas burtiski radīta tumšam kokam, melnai un pelēkai krāsai, un tā pārsteidzoši dizainiski izskatīsies arī kopā ar zaļu olīvu, tumši zilu un pat rozā krāsu. Tā būs piemērota jebkuram mūsdienīgam interjeram, kam nepieciešams dziļums un noslēpumains šarms.

    7. Modernas virtuves mēbeles 2023 – lielais zilais tonis

    No kā veidot iespaidīgu virtuves iebūvi? Izvēloties neierastu krāsu! Starp TOP toņiem noteikti izceļas zilie toņi, kas šajā interjerā spēj uzburt patiesi pārsteidzošu atmosfēru. Izvēlieties Summer Breeze matēti zilo krāsu, kas pieejama RAUVISIO noir un RAUVISIO brilliant noble matētu virsmu krāsu paletēs, un izveidojiet savas sapņu mēbeles.

    Zilā krāsa lieliski sader ar tādām krāsām kā krēmkrāsas, smilškrāsas un baltā, kā arī ar gaiši balinātu koku. Aksesuāri var ietvert spīdīgu zeltu, melnu un interesantus «patchwork» motīvus melnbaltā noskaņā.

    Summer Breeze

    8. Skaistākās 2023. gada krāsas – dabīgā salvija

    Skaistāko 2023. gada mēbeļu krāsu sarakstā, protams, nevarēja izlaist zaļo krāsu. Brīnišķīgais, košais salvijas tonis mūsu interjeros parādās uz dažādām virsmām, sākot no sienām un beidzot ar aksesuāriem – un tas izskatās satriecoši arī uz mēbelēm!

    Izvēlieties RAUVISIO noir vai RAUVISIO brilliant noble un ķerieties pie jaunā pasteļtoņa Mint Cloud, kas ir maigs kā mākonis. Šāds zaļums, protams, ir lielisks papildinājums telpām, kas iekārtotas dabiskā stilā, kur dominē pieklusinātas krāsas, organiski materiāli, piemēram, koks, rotangpalmas, pīteņi un džuta, un vietējie augi.

    Mint Cloud

    9. Modernas dzīvojamās istabas mēbeles 2023 – universāli bēšais

    Bēšas mēbeles? Tas ir trāpījums! Maiga, pieklusināta krāsa apvienojumā ar modernu matētu apdari ir universāls duets, kas fenomenāli labi iederas daudzos interjeros – sākot no elegantas, modernas klasikas līdz skandināviskai brīvībai un mājīgam boho stilam.

    Bēšs lieliski izskatās gan ar neitrālām krāsām, gan spēcīgākiem toņiem, tostarp zaļu, sarkanu un zilu. Tas labi izskatās arī kopā ar valriekstu koka, kā arī ar neregulāriem marmora elementiem. Salmu tonis Boxcar Blonde, kas tagad ir pieejams ne tikai RAUVISIO noir kolekcijā, bet arī RAUVISIO brilliant noble matt, ir brīnišķīgs neitrāls tonis, kas iederas jebkurā interjera vīzijā.

    Boxcar Blonde

    10. 2023. gada tendenču klasiskās krāsas – miglaini balta

    Vai jums patīk klasiski un droši risinājumi? Jums noteikti patiks krāsa Maltese Mist – lauzts, silts balts tonis, kas ne tikai fantastiski izgaismo telpu, bet arī piešķir tai mājīgumu. Jūs to atradīsiet starp RAUVISIO noir un RAUVISIO brilliant noble matt virsmu variantiem, ar izteiksmīgu matētu apdari.

    Tas ir ideāls materiāls, no kura veidot lielākas formas, nišas, veidot plauktus, virtuves mēbeles un daudz ko citu – iespējas ir gandrīz neierobežotas. Gaišā krāsa var kļūt par daudzu klasisku kompozīciju sastāvdaļu, kur tā kombinējama ar akmens vai tumša koka rakstiem, kā arī ar brūniem, bēšiem un melniem toņiem.

    Maltese Mist

    REHAU mēbeļu virsmas ir lielisks veids, kā funkcionāli, skaisti un uz ilgiem gadiem iekārtot un aprīkot interjeru. Materiāli ir maksimāli izturīgi, noturīgi pret bojājumiem, skrāpējumiem un mitruma vai UV starojuma iedarbību – tāpēc Jūsu mēbeles vienmēr izskatīsies fenomenāli. Gatavas mēbeles, kas izgatavotas no REHAU virsmām, ir viegli kopjamas, jo uz tām nav redzami pirkstu nospiedumi, un tās var viegli apstrādāt jebkurš galdnieks. Piepildiet savu interjera vīziju, ķerieties pie skaistākajām 2023. gada krāsām un izveidojiet perfektas mēbeles bez kompromisiem!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē