• Šipkēvics seniors, Biedriņš, šovmene Agrita… Kā bērnu izlaidumus svin slavenības

    Bērnudārza izlaidums
    Zane Piļka- Karaļeviča
    20. jūnijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Jānis Šipkēvics izlaidumā saposies bija ne pa jokam un laida jestrā dejā.
    Foto: Facebook
    Jānis Šipkēvics izlaidumā saposies bija ne pa jokam un laida jestrā dejā.
    Pirmais izlaidums ir nozīmīgi svētki gan bērniem, gan vecākiem. Pirmsskolas absolventu vidū šogad arī vairākas sabiedrībā pazīstamu ļaužu atvases.

    Radio SWH valdes priekšsēdētāja JĀŅA ŠIPKĒVICA un viņa sievas ILZES ŠIPKĒVICAS dēls OLIVERS pabeidza privāto pirmsskolu «CreaKids». Visiem absolventiem gluži kā augstskolas izlaidumā tika piešķirtas īpašas cepures, kas simbolizē gatavību nākamajam posmam dzīvē – skolai. «Olivers teica: «Es mīlu savu izlaiduma dienu! Arī mēs, vecāki, pārsteidzām paši sevi un uzdejojām par prieku savām mīļajām sirsniņām,» atklāja Ilze.

     

    Bijušā basketbolista Andra Biedriņa un viņa sievas MADARAS BIEDRIŅAS meita ELIZABETE 28. maijā absolvēja Montesori pirmsskolas iestādi «Prosum». Elizabete svētku dienā bija tērpusies gluži kā princese – kuplā, baltā kleitā, kas rotāta ar mežģīnēm un gaišiem auduma peonijas ziediem. Mazajai absolventei pieskaņojusies bija arī mamma Madara. «Mūsu mīļā sirsniņa Elizabete ir beigusi labāko dārziņu pasaulē. Šodien lija laimes asaru lietus. Paldies visām audzinātājām un lieliskajiem bērniem, ar ko pavadīja šo laiku kopā,» pateicās Madara.

     

    Sapucējusies puķainā «Dolce&Gabbana» kleitā, pirmsskolas izglītības iestādi 7. jūnijā absolvēja uzņēmēja EDGARA ŠTELMAHERA un viņa sievas SOLVITAS ŠTELMAHERES meita ELIZABETE.

     

    Šova «Ģimene burkā» zvaigznes AGRITAS BINDRES-BLUMENAUAS dēls MARKS 28. maijā saņēma savu pirmo izglītības diplomu – absolvēja Jelgavas PII Rotaļa. «Cik gan bērni ātri aug! Kur tas laiks tā skrien? Bet patiesībā joprojām varu teikt vienu – esmu lepna mamma,» priecājās Agrita. Šovasar gaidāms vēl viens izlaidums – 9. klasi absolvēs meita Estere.

     

    LTV žurnālistes un Radio SWH ziņu dienesta vadītājas INESES VAIKULES un viņas vīra sabiedrisko attiecību speciālista EDGARA VAIKUĻA meita AGATE maija beigās absolvēja bērnu un jauniešu centru «Auseklis». Viņa uzsāks mācības Ādažu sākumskolā.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē