• Baisajā vētrā Salaspilī koks sagandē Annas Dribas mašīnu

    Drošība negaisa laikā
    Lauma Lapsa
    1. septembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Koks uzgāzies Annas Dribas auto.
    Foto: no privātā arhīva
    Koks uzgāzies Annas Dribas auto.
    «Es biju šokā. Joprojām nesaprotu, kā tas ir iespējams, jo parasti Salaspils centrā koki negāžas,» pārsteigta par dabas radīto postažu ir dziedātāja Anna Dribas. Tieši viņas auto 18. augusta negaisā būtībā tika iznīcināts.
    Anna Dribas.
    Anna Dribas.

    «Pie mājas ir maz vietas, tāpēc tovakar savu «Mitsubishi» novietoju pie Salaspils Kultūras nama,» žurnālam «Privātā Dzīve» stāsta Anna Dribas, kuru sabiedrība iepazina kā dziedāšanas šovu dalībnieci. Viņa piektdienas vakarā saimniekojusi pa mājām, kad pēkšņi telefonā no kaimiņienes saņēmusi bildi un jautājumu: «Vai tā gadījumā nav tava mašīna?»

    «Auto jau tobrīd bija slavens visā Salaspilī. Cilvēki gāja pie tā fotografēties, kāds blogeris mēģināja kustināt mašīnu, saplēsa vēl aizmugurē stiklu,» skumji stāsta Anna. Dziedātāja no auto izņēmusi savas mantas, sabēdājās, ka auto nav apdrošināts un vairs nav lietojams. Pats trakākais, ka šāds paskats Salaspils centrā bija vērojams trīs dienas, jo vētras nogāztais koks tika aizvākts tikai pirmdien.

    «Salaspils novada pašvaldība brīvdienās vienkārši nestrādā,» tā Anna.

    Domājot, ko darīt ar vairs nelietojamo auto, viņa internetā atradusi kādu cilvēku, kas nodarbojas ar auto pārstrādi. «Viņš piedāvāja 150 eiro, bet man pašai bija jāgādā evakuators. Tad uzgāju vēl vienu, kurš bija gatavs auto ņemt detaļām. Tajā brīdī man palīgos jau bija pieteicies klasesbiedrs Ivans, kurš spēja pat iedarbināt auto,» klasesbiedra iemaņas uzteic Anna.

    Kā tagad rēķina dziedātāja, vētra viņu ir pamatīgi paputinājusi, un atliek cerēt, ka varbūt pašvaldība šajā gadījumā varētu izmaksāt kādu kompensāciju. «Formalitātēs un sodos šajās dienās man vajadzēja samaksāt 200 eiro. Par auto nodošanu detaļās saņēmu nedaudz vairāk par 200 eiro, bet man taču vairs nav auto,» rēķina Anna.

    Vienīgais prieka stariņš esot tas, ka dziedātājai pirms kāda laika draugs ir aizdevis auto. «Ja godīgi, ikdienā es vairāk braucu ar to. Manējais auto jau bija vecs, ziemā nevarēja iedarbināt… Ar «Mitsubishi» pārsvarā izvadāju medu paziņām, aizbraucu līdz aerobikas nodarbībām, kuras pasniedzu. Man patika tas, ka auto bija diezgan ekonomisks, jo darbojās gan ar gāzi, gan benzīnu. Kad to veda prom, bija nedaudz skumji,» aizlūstot balsij, teic dziedātāja.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē