• Zutis atklāj, kāpēc melojis par attiecībām ar Elīnu

    Slavenības
    25. janvāris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Kristaps Zutis ar draudzeni Elīnu.
    Foto: No privātā arhīva
    Kristaps Zutis ar draudzeni Elīnu.
    Šova «Slavenības. Bez filtra» jaunajai sezonai nupat pievienojušies skandalozais bokseris Kristaps Zutis un tiktokere Elīna Pakalne. Žurnālam «Privātā Dzīve» Zutis beidzot atklāj, kāpēc tik ilgi noliedza savas attiecības ar seksīgo rudmati.

    Savulaik bokseris Kristaps Zutis visai ironiski izturējās pret drauga un cīņu biedra Kaspara Kambalas dalību šajā realitātes šovā, taču nu pats piekritis ar savu ikdienu dalīties publiski. Uz jautājumu, kāds šim solim bija motīvs, Kristaps neslēpj: «Man tā ir kārtējā izklaide. Nekāda cita mērķa, kāpēc piedalos šovā, man nav. Atpazīstamība man nav vajadzīga, un to nedaru arī naudas dēļ. Man vienkārši patīk dzīvē izmēģināt kaut ko jaunu,» norāda Zutis.

    Piekrītot dalībai šovā, Kristaps un tiktokere Elīna Pakalne beidzot oficiāli atzina, ka nu jau gandrīz gadu ir kopā ne tikai kā kolēģi, bet arī kā pāris. Tāpat viņi atklāja, ka ir uzsākuši kopdzīvi.

    «Mūsu mērķis nebija padarīt dzīvi publisku, tāpēc arī tik ilgi noliedzām mūsu attiecības. Man kā publiskai personai gan ir baigi sarežģīti kaut ko noslēpt šajā varžu dīķī. Kopš novembra ar Elīnu īrējam māju ārpus Rīgas un dzīvojam kopā. Mūsu suņus gan vēl nelaižam kopā. Elīnas kuce šobrīd dzīvo pie manas omes, jo manām suņu meitenēm ir meklēšanās. Taču, tikko tas viss beigsies, sāksim socializēšanos, un ceru – viņas sadzīvos labi.»

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē