• Žurnāliste Sandra Kropa uzrīko pārsteiguma kāzas: Viesi pat nenojauta, kāpēc ieradušies!

    Slavenības
    Evija Kalnbērza
    23. decembris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No privātā arhīva (Klaids Lielbiksis)
    Kad valstī otrreiz tika izsludināta ārkārtējā situācija, Latvijas Televīzijas un Latvijas Radio raidījumu vadītāja sarīkoja slepenas kāzas – skaistu notikumu sev un pārsteigumu tuvākajiem.

    Žurnāliste Sandra Kropa un viņas mīļotais vīrietis Sergejs Kaļužnijs, kurš strādā finanšu nozarē, 21. novembrī oficiāli kļuva par ģimeni. Sandra savam uzvārdam pievienoja vīra uzvārdu. «Sergejs ir cilvēks, ar kuru jūtos uz viena viļņa. Ar viņu ir neizsakāmi viegli un interesanti gan nopietnās sarunās, gan jokojot. Viņam ir brīnišķīga humora izjūta, skats uz dzīvi un cilvēkiem. Viņš ir vīrietis, ar kuru ir sajūta, ka dzīve ir skaista un es esmu tās daļa,» par savu vīru saka žurnāliste.

    Abi iepazinās pagājušā gada augustā dakteru Klaunu atlasē. «Tā nu mācīšanās par dakteriem Klauniem mūs saveda kopā, un kopējā iziešana Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas gaiteņos satuvināja vēl vairāk,» teic jaunā sieva. 

    «Šogad septembrī sākām domāt par kāzām un sapratām, ka tieši šis laiks, kad dabā viss tik tumšs un pelēks, ir piemērots siltām un mājīgām kāzām. Noteikti gribējām precēties ārā, tādēļ meklējām piemērotāko vietu, kur to izdarīt ērti un skaisti. Vēl zinājām, ka vēlamies laulāties Salacgrīvas novadā, jo tā mums abiem ir mīļa vieta,» PDz atklāj Sandra.

    Viņai Salacgrīvas pusē ir dzimtas īpašums, kur tiek audzēti nu jau lieli popularitāti ieguvušie Mazzaru sparģeļi. «Laulājāmies tumšā un vētrainā pievakarē Ainažos uz atpūtas un relaksācijas mājas Pļavas āra terases, kuru iekārtojām speciāli šim notikumam. Pateicoties mūsu liecinieku gādībai, dekorācijas radīja lielisku atmosfēru,» stāsta viņa.

    Tobrīd jau otro reizi bija izsludināta ārkārtējā situācija valstī.

    «Ar Covid-19 saistītie ierobežojumi mūs ietekmēja daļēji. Tā kā laulājāmies ārā, tad vēl nebija prasības lietot sejas maskas.

    Vienīgais, kas bija jāievēro, – ne vairāk kā 10 cilvēku pulcēšanās. Tā kā gribējām kāzas tikai pašu tuvāko lokā, tad šo kritēriju viegli izpildījām. Kāzas bijām iecerējuši kā pārsteigumu viesiem. Visi, izņemot lieciniekus, domāja, ka ierodas uz brāļa dēla dzimšanas dienas svinībām.  Tikai notikuma vietā uzzināja par kāzām. Pēc laulību ceremonijas turpat noīrētajā mājā šo notikumu arī nosvinējām. Lielāku ballīti draugiem un plašākam radu pulkam gan jau noorganizēsim laikā, kad dzīve atgriezīsies ierastajā ritmā.»

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē