• Zīmola Amoralle vadītāja Inese Ozola dodas uz Itāliju pēc jaunas frizūras

    Slavenības
    Gita Vīksne
    13. decembris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    Zīmola Amoralle vadītāja šoruden vairākas nedēļas pavadīja Itālijā, lai meklētu labākos audumus un piedzīvotu sievišķīgas pārvērtības.

    «Labi padarīta darba sajūta. Vilciena vagonā esmu viena pati. Kamēr fotografējos, noņemu masku. Garām gāja konduktors un teica – senjora, masku lūdzu! Priecājos par striktu noteikumu ievērošanu,» Itālijā nesen piedzīvoto apraksta ekskluzīvās apakšveļas un apģērbu zīmola Amoralle vadītāja Inese Ozola.

    Kad pasauli pārņēmis otrais Covid-19 vilnis, viņa kopā ar savu četrkājaino mīluli kavaliera karaļa Čārlza spanielu Lulū devās vairākas nedēļas ilgā ārzemju ceļojumā. Itālijā Ozola ļāvās kādam ļoti sievišķīgam piedzīvojumam. Viņa devās pie slavena itāļu friziera Bepes D’Elijas. Šī meistara krēslā sēdējušas Holivudas zvaigznes Uma Tūrmane un Šerona Stouna, viņam savus matus uzticējusi arī kaprīzā supermodele Naomi Kempbela un sabiedrības dāma Perisa Hiltone.

    «Pats Beppe D’Elia. Ģēnijs. Manai īpašajai dienai,» iemūžinot šo mirkli, sajūsmu neslēpa latviete.

     Ozola bija modes mekā Milānā, viesojās arī Neapolē un Romā. «Meklēju jaunus audumus,» ceļojuma galveno mērķi atklāja Ozola. Lai tiktu pie vislabākajiem audumiem, Inese devās arī uz bīstamo Itālijas pilsētu Aversu, kuru vietējie iesaukuši par Bagdādi.

    «Pirms došanās turp man palūdza saģērbties, cik iespējams neglīti. Nedrīkst būt nekādas rotaslietas. Neatstāt mantas mašīnā. Auto bagāžnieku nevērt vaļā. Taču šeit ir viena no labākajām audumu rūpnīcām,» atminas Inese, kas atceļā no rūpnīcas iemaldījās biedējošā pussagruvušu māju rajonā.

    Inese sev un Lulū sagādāja arī neaizmirstamas pastaigas pa skaistākajām Itālijas vietām.

    «Spāņu kāpnes Romā – kādreiz ļoti populāra vieta, bet tagad likums aizliedz uz tām sēdēt,» apskatot vienu no tām, vēstīja Inese.

    Viņa viesojās arī kādreizējās itāļu Vogue un Elle redaktores Karlas Sozāni stila impērijā – vienā no pirmajiem konceptveikaliem pasaulē Corso Como 10.

    «Tas ir modes apģērbu un aksesuāru veikals, mākslas galerija, restorāns, bārs un viesnīca vienuviet – 3000 kvadrātmetru plašā kompleksā. To sauc arī par apslēpto dārgumu. Pie ieejas – temperatūras mērītājs,» atklāja Ozola. Inese apmeklēja arī svētdienas tirgu Milānā un paguva izbaudīt pēdējo maltīti itāļu restorānā.

    «Šodien Milānā pēdējās vakariņas. No rītdienas pulksten sešiem vakarā visas kafejnīcas un restorāni tiek slēgti,» atklāja viņa. Novembra sākumā Itālijā, kur Covid-19 laupījis jau vairāk nekā 45 000 dzīvību, ieviesa stingrākus pandēmijas laika ierobežojumus, piemēram, no pulksten desmitiem vakarā līdz pieciem rītā nedrīkst pamest mājvietu.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē