• Zeltiņa sev uztetovējusi zīmīgus vārdus. Tie pasaka visu!

    Slavenības
    Evija Kalnbērza
    3. janvāris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Agnese Zeltiņa
    Foto: F64
    Agnese Zeltiņa
    Aktrise un uzņēmēja Agnese Zeltiņa pērnā gada nogalē – neilgi pirms savas dzimšanas dienas – neparasti nosvinēja pārmaiņas, kas viņā notikušas.

    «Aizvadītajā gadā centos sakārtot savu dienas ritmu, ieviest pozitīvus ieradumus. Nevis cikliski, bet regulāri – ar disciplīnu. Man ir savi ikrīta rituāli, un es rakstu daudz pateicības. Viss aizvadītais gads man ir bijis darbs ar sevi, un tas ļoti palīdzēja saprast to, ka visas atbildes ir tikai manī. Tagad daudz labāk varu kontrolēt savu prātu un emocijas,» atzīst aktrise un uzņēmēja Agnese Zeltiņa.

    Pērnā gada nogalē Agnese nosvinēja savu 51. dzimšanas dienu, un gadu mijā viņa atskatījās uz to, kā mainījusies Agneses dzīve 12 mēnešu laikā. Aktrise nonāca pie vairākām svarīgām atziņām. «Tā kā pēc dabas vienmēr esmu bijusi cīnītāja, atteicos no toksiskiem cilvēkiem, kas tikai uz citu rēķina grib celt savu enerģiju. Ja tu pats audz un mainies, šādi cilvēki automātiski paliek pagātnē, un man daži tādi bija,» neslēpj Zeltiņa.

    Šādi vārdi rotā Agneses ķermeni.
    Šādi vārdi rotā Agneses ķermeni.

    Lai nosvinētu pārmaiņas sevī, viņa gada nogalē sev uzdāvinājusi jaunu tetovējumu – vārdus, kas rakstīti sanskritā. «Sat nam nozīmē mana patiesā identitāte,» skaidro Zeltiņa.

    Par to, kā Agnese apguvusi mērenības mākslu gan ēšanā, gan savos tēriņos, lasiet žurnāla «Privātā Dzīve» jaunākajā numurā!

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē