• Uzņēmēja Viļa Krištopana meita par 150 eiro pati izremontē virtuvi

    Slavenības
    Evija Kalnbērza
    22. maijs, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Foto no privātā arhīva
    Bijušā premjera un uzņēmēja Viļa Krištopana meitas Nikolas Krištopanes darbs ilgtermiņa īres jomā šobrīd ir apstājies, un brīvo laiku viņa veltījusi virtuves pārvērtībām.

    Uzņēmēja Nikola Krištopane jau ilgāku laiku mitinās dzīvoklī Rīgas centrā, un viņai jau sen bijusi vēlme izremontēt savu mājokli. Taču dažādu iemeslu dēļ šis nodoms ikreiz tika atlikts. «Domāju sakrāt naudiņu, lai pilnībā no jauna iekārtotu virtuvi. Tagad darbs ir apstājies un ienākumi arī, toties sēžu mājās, un man ir parādījies brīvs laiks, lai uzsāktu remontdarbus,» PDz stāsta Nikola, kas saviem spēkiem izmainījusi virtuves izskatu.

    «Viss – krāsas sienām, flīzēm un skapīšiem, kā arī skapīšu rokturīšu maiņa – man izmaksāja vien 150 eiro,» lepojas Krištopane. 

    «Mūsdienās būvniecības veikalā var nopirkt labas krāsas un konsultēties ar pārdevējiem, kas un kā jādara. Turklāt krāsas ātri žūst un telpas nav īpaši jāvēdina. Visu var izdarīt ātri, un daudz ko iespējams pasūtīt internetā,» pieredzē dalās viņa. Nikola stāsta – šī nav pirmā saskare ar remontdarbiem. Arī tad, kad gatavoti dzīvoklīši izīrēšanai, kas ir Nikolas galvenais ienākumu avots, viņa bijusi klāt un asistējusi meistariem remontdarbos.

    «Man, tāpat kā manai mammai (Aija Krištopane – PDz), vienmēr ir paticis darboties pašai. Atceros laiku, kad studēju Amerikā. Manā dzīvoklī kaut kas notika ar izlietni, es grasījos izsaukt santehniķi un sapratu, ka būs jāšķiras no krietnas naudas summas. Man kā studentei liekas naudas tobrīd nebija. Nospriedu, ka jāieslēdz YouTube un jādara pašai. Sapratu – viss ir diezgan vienkārši. Jāķeras tik klāt!» iedvesmo Nikola.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē