• Ušakovs KNAB kratīšanas laikā uztraucies tikai par ģimeni

    Slavenības
    Privātā dzīve
    Privātā dzīve
    5. februāris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Pagājušajā nedēļā Rīgas mēra darba kabinetā un īrētajā mājā Mežaparkā notika Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) organizēta kratīšana, kuras laikā Nils Ušakovs esot uztraucies par savu ģimeni.

    Intervijā PDz mērs uzteica KNAB darbiniekus, taču pauda sašutumu, ka šajās dienās tautai uzbāzīgi tika bāzts acīs – te dzīvo politiķis, par kuru interesējas izmeklēšanas iestādes.

    "Ir sanācis tā, ka māja, kurā pārsvarā uzturas divi pensionāri, proti, manas sievas vecāki, un arī divi bērni, no kuriem viens ir mazgadīgs – viņam nav pat četri gadi, tagad ir zināma visai Latvijai. Tas nav normāli. Šajā situācijā uztraucos, kā viņi jutīsies. Vislielākajā mērā tas attiecas uz sievas vecākiem, kas man ir ļoti tuvi cilvēki. Par to man ir vislielākās bažas, gan arī noskaņojums – atbilstošs situācijai. Pa visiem šiem neatkarīgas Latvijas gadiem, vērojot pārējos politiskos procesus, kad notika jebkādas procesuālas darbības pie Saeimas deputātiem un citu pašvaldību vadītājiem, nekad nav rādītas mājas, kurās šie cilvēki dzīvo," atzina Rīgas mērs Nils Ušakovs.

    Nekāds pozitīvais un ielīksmojošais pasākums tas nebija.

    "Kratīšanas laikā netika izņemts nekas tāds, kas traucētu man turpmāk strādāt vai apgrūtinātu ģimenes dzīvi,» atzina viņš un atklāja, ka arī kratīšana viņa birojā noritējusi mierīgi, un domes kaķi Kuzja un Muris, kas diendienā tur uzturas, to pārcietuši labi. «Viņi, kā jau kaķi, uztvēra to mierīgi," sacīja Rīgas mērs.

    Daudzi pamanīja, ka kratīšanas dienā uzņemtajos foto Ušakovs izskatās krietni sirmāks nekā agrāk. "Ja paskatās manas fotogrāfijās pirms kļūšanas par Rīgas mēru un tagad, jāatzīst, ka pa šiem gadiem sirmu matu ir daudz. Konkrēti par cik matiem sirmāks esmu, neanalizēšu. Protams, jebkuram cilvēkam ir skaidrs, ka nekāds pozitīvais un ielīksmojošais pasākums tas nebija," neslēpa viņš. Pilnu interviju ar Rīgas mēru lasiet žurnālā Privātā Dzīve!

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē