• Tomēr precēs aktrisi! Niklāvs Kurpnieks gatavojas kāzām

    Slavenības
    Evija Kalnbērza
    29. decembris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Niklāvs Kurpnieks un Lolita Stūrmane.
    Foto: F64
    Niklāvs Kurpnieks un Lolita Stūrmane.
    Par savu nozīmīgāko gada notikumu Dailes teātra aktieris Niklāvs Kurpnieks uzskata saderināšanos un jau plāno kāzu svinības.

    Gada nogalē teātra skatītājus sajūsmināja aktiera Niklāva Kurpnieka atveidotais kolorītais gejs izrādē «Retrīts». «Vēl pirms sešiem septiņiem gadiem biju pilnīgs homofobs. Taču, ikdienā tiekoties ar homoseksuāliem cilvēkiem, esmu sapratis – viņi ir brīnišķīgi cilvēki,» atzina viņš.

    Šogad Niklāvs ir pa īstam laimīgs, jo ir iemīlējies un bildinājis Jaunā Rīgas teātra aktrisi Lolitu Stūrmani.

    «Bildināju Lolitu šovasar Pireneju kalnos uz Spānijas un Francijas robežas. Piecas stundas kāpām vienā no virsotnēm, un man līdzi bija gredzens. Pats vēl nezināju – izdarīšu to vai ne. Kad bijām uzkāpuši virsotnē, sapratu – ir īstais brīdis!» žurnālam «Privātā dzīve» atklāj Kurpnieks. Kāzu datums jau nolikts – abi precēsies nākamajā vasarā. Jau tagad rūpīgi viņi plāno savu lielo dienu.

    Savulaik, kad izjuka Niklāva attiecības ar kolēģi Dārtu Daneviču, viņš gan solījies – ar aktrisēm vairs nesaistīsies. «Taču pati dzīve mūs saveda kopā. Mūsu profesijai raksturīgs tas, ka esam tādā mazā burbulī, darbs aizņem pat 12 stundu diennaktī, un šoreiz tā dabiski viss salikās. Nešķiroju – apkopēja, pārdevēja vai aktrise –, man svarīgs ir cilvēks. Un mēs ar Lolitu esam kopā jau gandrīz četrus gadus,» teic Niklāvs.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē