• Talantīgais aktieris Jēkabs Reinis apprecējies un pārcēlies uz laukiem

    Slavenības
    Evija Kalnbērza
    23. jūlijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Jēkabs Reinis.
    Foto: F64
    Jēkabs Reinis.
    Šā gada sākumā tika vēstīts, ka daudzsološais Latvijas Nacionālā teātra aktieris nolēmis aiziet no teātra štata, jo viņam esot daudz piedāvājumu filmēties. Taču izrādās – iemesls ir pavisam cits.

    Aktieris Jēkabs Reinis, kurš šovasar nedēļas nogalēs redzams Latvijas Televīzijas daudzsēriju videofilmā «Sarkanais mežs», jau gadumijā esot apprecējies. Par savu izredzēto arī tagad viņš stāstīt nevēlas, bet sarunā ar žurnālu «Privātā Dzīve» atzīst, ka pēc aiziešanas no teātra tagad daudz vairāk laika var pievērst ģimenei. Viņš teic, ka kopā ar ģimeni dzīvo Bauskā, kur mīt arī viņa mamma Latvijas Nacionālā teātra aktrise Lāsma Kugrēna.

    «Tagad man ir brīvāks laiks. Atpūšos pie dabas, pasportoju, pamakšķerēju.

    Augustā Latvijas Nacionālajā teātrī spēlēšu izrādē «Pūt, vējiņi!», bet citu piedāvājumu teātrī man pagaidām nav. Jā, ir ideju iedīgļi jaunam darbam kino, bet par tiem pāragri runāt – vēl jāsagaida finansiāls atbalsts no Valsts kultūrkapitāla fonda,» tā Jēkabs.

    Viņš nofilmējies igauņu filmā «Kalev»stāstā par basketbola komandas dzīvi pagājušā gadsimta 90. gadu sākumā, uzreiz pēc PSRS sabrukuma. «Tur filmējos kopā ar Andri Keišu un Artūru Putniņu. Bijām tāds draudzīgs trio. Līdz tam man nebija pieredzes ar basketbolu, vajadzēja personīgā trenera vadībā apgūt šī sporta veida iemaņas. Bērnībā vairāk spēlēju futbolu, bet tagad gan man tīri labi patīk spēlēt arī basketbolu,» nosaka Jēkabs Reinis.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē