• Šova «Ģimene burkā» zvaigzne Agrita pieķerta nesmukās izdarībās

    Slavenības
    Lauma Lapsa
    14. jūlijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Agrita Bindre-Blumenaua.
    Foto: F64
    Agrita Bindre-Blumenaua.
    Ļaudis šūmējas par to, ka brīnumpulverīšu tirgotāji savu produktu reklāmēšanai izmanto šova «Ģimene burkā» zvaigznes Agritas Bindres-Blumenauas notievēšanas stāstu, lai gan patiesībā viņa veikusi kuņģa samazināšanas operāciju.

    Jūnijā Rīgā ar vērienu tika svinēta Krievijā bāzētās kompānijas «NL International» jubileja. Daudzus samulsināja tas, ka tur tika cildināti brīnumpulverīšu tirgotājas un šova «Ģimene burkā» zvaigznes panākumi tievēšanā. Lai gan iepriekš Agrita nav slēpusi, ka iespaidīgu svara zudumu panākusi pēc kuņģa samazināšanas operācijas.

    Agrita sarunā ar žurnālu «Privātā Dzīve» par «NL International» jubilejas svinībām Rīgā runā ar sajūsmu.  Viņa tur piedzīvojusi sapņa īstenošanos – pirmo reizi iejutusies lekciju vadītājas ampluā. «Superīgi kruts pasākums! Paldies Katrīnei Saulietei, kas bija šīs neprātīgās idejas autore. Šīs divas dienas bija gluži kā atslodze no ikdienas un darba rutīnas. Pasākumā bija pozitīvu emociju lādiņš, pieredzes apmaiņa ar citiem kompānijas līderiem no Eiropas, Ukrainas, Kazahstānas,» saka viņa.

    Sociālajos tīklos Agritas parādīšanās uz pasākuma skatuves tika atainota kā viens no kompānijas veiksmes stāstiem. «Viņa izvirzīja sev mērķi un gada laikā sasniedza to! Un kurš saka, ka mūsu produkts nedarbojas?» Agrita dalījās ar sajūsmināto kolēģu ierakstiem sociālajos tīklos. Tas, ka ievērojamas pārmaiņas notikušas pēc kuņģa samazināšanas operācijas, potenciālajiem klientiem šajos ierakstos netika skaidrots.

    Šāda rīcība sadusmoja daudzus, kas nekavējās sociālajos tīklos pārmest šova zvaigznei cilvēku maldināšanu. Agrita gan neuzskata, ka būtu kā noziegusies. «Protams, es stāstu arī par savu lēmumu veikt operāciju. Neslēpju nekādus faktus par sevi. Kad izlēmu tievēt, sākumā lietoju NL pulverus. Desmit dienās bija mīnus 10 kilogrami.

    Kad sāku sportot un ēst veselīgi, kopumā zaudēju gandrīz 30 kilogramus.

    Pēc tam man nolaidās rokas, jo svars stāvēja uz vietas,» saka Agrita, kas padevusies un nespējusi turēties pretī nevesalīgiem kārdinājumiem. «Sāku ēst frī un burgerus. Svars, protams, pieauga. Tāpēc 5. maijā veicu bariatrijas operāciju. Un šo faktu es stāstu visiem, lai cilvēki saprot, ka operācija nav vieglākais veids, kā zaudēt svaru,» saka Agrita. «Visu panākumu atslēga ir disciplīna, stingra nostāja un turēšanās pie plāna,» piebilst viņa.

    Arī kā «NL International» reklāmas seja viņa savās lekcijās citiem slaida auguma tīkotājiem uzsverot, ka ceļš uz skaistu augumu sākas ar iekšējām pārmaiņām, un priecājas, ka ar savu piemēru var iedvesmot citus.

    Citas intereseantas ziņas lasiet žurnāla «Privātā Dzīve» jaunākajā numurā!

    • Laima Vaikule atgriežas Latvijā. Atklāti par veselību, parādiem un sarunām ar Pugačovu
    • Ko slavenie jaunieši un viņu vecāki domā par obligāto militāro dienestu?
    • Matīskam Kivleniekam iespaidīgs piemineklis. Mamma gadu pēc hokejista nāves atzīstas: «Vēl aizvien ir ļoti grūti…»
    • Bez tabu vadītājs Egons Reiters sarīko pārsteiguma kāzas.
    • Pie vīra iziet Rajeckas meita.
    • «Kalpu mums nav!» Kā Lembergs saimnieko Puzē.
    • Jakušonoks tēvam aizliedz skatīties Krievijas TV. «Viņš sāka runāt kā Solovjova raidījumos!»
    • Šovu zvaigzne Eglīte apmetas klosterī. Lūdzas vairākas stundas dienā.
    Privātā Dzīve nr28

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē