• Skandalozā Supernovas vadītāja atzīstas, ka smēķē no 6 gadu vecuma

    Slavenības
    Anastasija Kuzminova
    6. februāris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    Konkursa Supernova finālā, kas LTV1 ēterā būs skatāms 8. februārī, vadītāju vidū būs blogere Beta Beidz – tieša un atklāta jauniete, kas savā runā izmanto gan angļu, gan latviešu valodas vārdus un valodu piesātina ar lamuvārdiem. Vai to pašu dzirdēsim arī TV ēterā?

    Sola nelamāties un nerādīt pliku dibenu

    YouTube kanālā 23 gadus vecā Beta Beidz dalās savā seksuālajā pieredzē un sniedz padomus, atzīstas, ka tīņa gados reiz veikalā sazagās pilnu mugursomu ar drēbēm. Viņa esot nogādāta policijā par atrašanos reibumā, cieta no ēšanas traucējumiem un erotiskos kadrus internetā sāka publicēt 14 gadu vecumā.

    «Savos video es runāju par visu – kā konkrētā brīdī jūtos, to saku. Nedomāju, kā tas izskatīsies, ko par to teiks. Kaut internets atceras visu – man nav bail likt sevi uz paplātes,» PDz teic blogere.

    Stāstot, kā tikusi vadīt nacionālo Eirovīzijas atlasi, Beāte teic, ka šova producentiem iepatikusies, pirms pāris mēnešiem piedaloties LTV eksperimentālā satura šovā Interneta akadēmija.

    «Producenti Ilze Jansone un Pēteris Krievkalns iebīdīja mani par šova vadītāju un pavēra jaunas durvis,» priecājas tumšmate, kurai Supernovā ir «dziedātāju jaunās labākās draudzenes» loma. Beāte sola dalībniekus motivēt priekšnesumam un pēcāk izvaicāt par izjūtām. Viņa atzīstas, ka līdz galam vēl neizprot Supernovas apmēru, bet sola, ka no bravūrīgās blogeres šajā šovā nebūs ne miņas.

    «Es noteikti nelamāšanos, iztikšu bez anglicismiem un neveikšu provokācijas, rādot savu pliko dibenu. Es māku savākties, lai nepateiktu apkaunojoši stulbu tekstu nevietā,» sola Beāte.

    Mājās – pelēka pele, internetā – seksdīva

    Savā YouTube kanālā viņa pulcē 18 tūkstoš sekotāju un runā par ikdienišķām lietām. «Mans videoblogs ir kā saruna ar draudzeni. Es ieslēdzu kameru un runāju par to, kas ienāk prātā. Neiedomājos, ka to vēlāk skatīsies tūkstošiem cilvēku. Varētu teikt, ka tas ir terapeitisks process: ieslēgt kameru un izrunāties. Pēc tā reizēm jūtu, ka man novēlies smagums no pleciem. Spriežot pēc komentāriem, cilvēkiem patīk. Domāju, ka cilvēki ir izslāpuši pēc kaut kā īsta, jo apkārt ir daudz uzpūsta un izspodrināta,» viņa prāto.

    Taujāta, kā sevi raksturotu, Beāte teic, ka ir miermīlīga mājas pele, kurai patīk sēdēt dīvānā un ēst. «Vairs nepucējos un netusējos – esmu tāda čilotāja. Neesmu pašpārliecināta, bet pie tā strādāju. Cilvēki saka, ka esmu skaista un forša, bet pati sevī es meklēju šo pārliecību,» viņa atzīstas. Kā tad mājas pele pārtop par drosmīgu daiļavu, kas publicē provokatīvus kadrus? «Nezinu. Esmu seksuāla sieviete, un man patīk justies seksīgi! Esmu jauna, un, kad tad, ja ne tagad taisīt provokatīvas bildes? Domāju, ka sievietēm vajadzētu ja ne publicēt atklātas bildes, tad vismaz tādas veidot. Tas palīdz justies pārliecinātai un seksīgai. Cilvēki tagad tā dara, tas ir normāli, un man gribas tā izpausties,» skaidro jaunā sieviete.

    Viņa uzreiz atzīstas – pašai par pārsteigumu, mamma psihoterapeite, uzgājusi Beta Beidz blogu, izrādīja sapratni un meitu viņas nodarbē atbalsta. «Reizēm gan viņa mani paķircina par dzirdēto. Kaut es uzvedos kā atklāta grāmata, man ir samērā daudz noslēpumu. Lielākos vēl neesmu atklājusi,» viņa piebilst.

    Kadrs no filmas Māsas
    Kadrs no filmas Māsas

    Smēķē no 6 gadu vecuma!

    Pēdējā bilde, kuru blogere ievietojusi Instagram, ir foto kadrs, kurā redzama smēķējoša Beāte un zīdainis ar knupīti mutē. Savā videoblogā Beāte paziņojusi, ka smēķēt sākusi sešu gadu vecumā. «Man bija pagalma bērna bērnība – vazājāmies apkārt un meklējām izsmēķus,» stāsta Beāte. Tīņu laikā trīs gadus viņa smēķējusi zālīti.

    «Šobrīd es smēķēju elektroniskās cigaretes. Vēlos gan atmest arī šo paradumu. Tomēr, kad filmējām Lindas Oltes topošo filmu Māsas, kurā attēloju maza bērna pīpējošo māmiņu, dienā man nācās izsmēķēt cigarešu paciņu. Tas bija pretīgi! Gribēju padalīties ar kadru no filmēšanas laukuma, un tas bija vienīgais, kur esmu priekšplānā. Cerēju, ka visi sapratīs, ka tā ir filma. Neaizdomājos par vēstījumu dziļi – es vienkārši daru to, ko daru. Sodiet vai atbalstiet, man vienalga,» tā Beāte.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē