• Skaistumkaralienes Ievas Meliņas dēlu izvēlas zīmols Prada

    Slavenības
    Evija Kalnbērza
    28. novembris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No publicitātes materiāliem un Ievas Meliņas privātā arhīva
    Mis Latvija ’95 dēls šoruden nofilmējies pasaulslavenā itāļu modes zīmola reklāmā.

    Zīmolam Prada tapis jauns reklāmas klips, kurā redzams 16 gadus vecais latvietis Rūdolfs Valbergs. Viņš ir četru bērnu māmiņas Mis Latvija ’95 Ievas Meliņas dēls. «Tas ir brīnums! Pilnīgs kosmoss!» priecājas Ieva. Veiksme puisim uzspīdējusi nejauši. Rūdolfs ar draugiem skeitojis pie Latvijas Mākslas akadēmijas, kad garām gājis modeļu aģentūras The Bro Models aģents un uzrunājis viņu sadarbībai.

    Reklāmas kampaņa tapusi septembrī netālu no Milānas, kādā privātā villā, kas kļuvusi slavena pagājušā gadsimta 80. gados, pateicoties modes fotogrāfa Helmuta Ņūtona fotosesijām. Uz Itāliju Rūdolfs devās aģentūras pārstāvja pavadībā. Sākotnēji bija domāts, ka līdzi brauks mamma, taču Ievai tobrīd bija citi plāni.

    «Rūdolfam bija lieliska iespēja strādāt ar pasaulslaveno modes fotogrāfu Stīvenu Meizelu.

    Viņam viss notiekošais paticis. Viņš, tāpat kā daudzi jaunieši, nav īpaši runīgs. Katrā ziņā zvaigžņu slimības dēlam nav, bet zinu, ka viņš labprāt piedalītos vēl kādā projektā,» stāsta Ieva un atminas, ka pati arī reiz bijusi reklāmas seja apavu veikalu tīklam Euroskor. «Taču tas bija jau pagājušajā gadsimtā,» smejas viņa.

    Ievas vecākais dēls Emīls (21) mācās Nīderlandes Universitātē, kur apgūst starptautisko tirdzniecību, finanses un ekonomiku, dēls Miķelis (19) šobrīd strādā un vēl nav izlēmis, ar kādu jomu vēlas saistīt savu nākotni, bet jaunākais dēls Rūdolfs patlaban mācās 10. klasē. Ievas meita Katrīna (12) ir 5. klases skolniece.

    «Mēs visi esam priecīgi, arī Rūdolfa tētis Ivo, vecvecāki un citi radinieki. Vēl jāpagaida brīdis, kad mēs visi varēsim apsēsties pie kopēja vakariņu galda un to visu pārrunāt,» teic Meliņa. Viņa pati ir aromterapijas un masāžas pasniedzēja, strādā Kosmētikas koledžā un Profesionālajā skaistuma skolā. «Pasniedzējas darbs ir tas, ko es vēlējos,» tā Ieva.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē