• Sieviešu slepenās sarunas tualetē — influenceres izveido īpašu podkāstu

    Slavenības
    Lelde Lūse
    4. decembris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No privātā arhīva
    Par ko runā Instagram skaistules, kad tiešraide ir beigusies un telefona kamera izslēgta? Tagad divas interneta vidē populāras jaunietes piedāvā noklausīties viņu slepenās sarunas tualetē.

    Jau mēnesi mūzikas straumēšanas vietnē Spotify klausāms jauns podkāsts ar neparastu nosaukumu – Meiteņu tualete, kuru izveidojušas draudzenes – influenceres Lota Ulmane un Evelīna Pārkere.  Tas ir interneta vidē pieejams raidījums, kuru var noklausīties jebkurā sev ērtā laikā.

    «Vēlējāmies ierakstīt savas sarunas, lai mūsu sekotāji varētu uzzināt, ko mēs domājam, kam dzīvē esam gājušas cauri,» PDz stāsta Lota. «Vēlamies parādīt mūsu dzīves aizkadrus. Pastāstīsim par savu ikdienu un privāto dzīvi – puišiem un attiecībām. Apskatīsim arī tēmas, kas mums abām vienkārši patīk, – bizness, uzņēmējdarbība un politika,» piebilst Evelīna. «Ar šiem stāstiem varu būt kādam gluži kā vecākā māsa. Ja kaut viens cilvēks, noklausoties mūsu stāstus, mainīs savu skatpunktu uz dzīvi un nepieļaus kļūdas, ko pieļāvām mēs, savu uzdevumu jau būsim paveikušas,» uzskata viņa.

    Doma par savu interneta raidījumu meitenēm radusies jau pirms trijiem gadiem, taču tolaik nebijis laika ideju realizēt. Šogad viņas tai beidzot pieķērās un trijās nedēļās tapa Meiteņu tualete.  Par nosaukumu jaunietes vienojušās sen, tas pat nebijis apspriežams.

    «Kādreiz mēs ar Lotu ballītēs vienmēr gājām uz tualeti, lai tur mierīgi apspriestu kaut ko, kas notiek, vai vienkārši divatā parunātos.

    Arī seriālā Sekss un lielpilsēta tas bieži tika rādīts – meitenes tualeti parasti izmanto, lai apspriestu vīriešus un dažādas intīmas tēmas,» stāsta Evelīna.

    Raidījuma galvenā auditorija ir jaunieši, taču Evelīna un Lota ir pārliecinātas, ka tā saturs interesēs arī sievietes pēc 30 gadu vecuma un, protams, arī vīriešus. Kurš gan negrib noklausīties, ko runā meitenes aiz slēgtām durvīm?  «Mums raksta arī trīsdesmitgadnieces, ka viņām ir patīkami klausīties mūsu sarunas un atminēties jaunības laiku. Tēmas, kuras apspriežam, ir universālas un visiem interesantas,» uzskata Lota.

    Evelīna Pārkere ir viena no slavenākajām latviešu jūtūberēm, kuras kanālam internetā seko vairāk nekā 70 tūkstoš skatītāju, bet Instagram viņas bildes apbrīno vairāk nekā 123 tūkstoši fanu. Evelīna izmēģinājusi arī spēkus aktiermākslā, filmējoties seriālā Viss pa jaunam!. Viņas draudzenei Lotai Ulmanei ir 26 tūkstoši sekotāju YouTube un vairāk nekā 38 tūktsoši Instagram.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē