• Savicka ģimeni satriekusi viltus ziņa par viņa nāvi. Radinieks pat nonācis slimnīcā!

    Slavenības
    Evija Kalnbērza
    13. decembris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Juris Savickis.
    Foto: F64
    Juris Savickis.
    Šā gada 8. decembri uzņēmējs Juris Savickis neaizmirsīs nekad. Kamēr viņš mājās brokastoja, tūkstošiem ļaužu jau paspēja viņu apraudāt.

    Pagājušajā ceturtdienā agrā rīta stundā daudzi Latvijas mediji saņēma satraucošu e-pastu, kuras saturs vēstīja – mūžībā esot devies SIA «Itera Latvija» prezidents un bijušas Latvijas Tenisa savienības priekšsēdētājs Juris Savickis. Tas esot noticis iepriekšējā dienā, un jau esot zināms atvadu datums un vieta. Kā jau šādās reizēs ierasts, bija izjusti izklāstīts arī Savicka dzīvesstāsts, un paraksts vēstīja, ka to it kā esot sagatavojis «Itera Latvija» kolektīvs. Lai gan dažas nianses šajā vēstulē norādīja uz to, ka tā varētu būt viltus ziņa, daži mediji ceturtdienas rītā pasteidzās to izplatīt. Drīz vien pats Savickis paziņoja, ka ir sveiks un vesels. 

    «Vairāk tajā brīdī domāju par saviem draugiem un radiem. Par laimi, sieva mani no rīta vēl redzēja dzīvu un veselu, tāpēc neuztraucos par to, kā jūtas viņa. Bet vienam manam radiniekam pēc šīs ziņas kļuva slikti ar sirdi, un viņš nokļuva slimnīcā. Tāpat arī citi radinieki un daudzi draugi ārzemēs bija pamatīgi satraukušies,» žurnālam «Privātā Dzīve» atklāj Savickis.

    «Skaidrs ir viens, ka vainīgo noteikti atradīsim. Man ir nopietni draugi, kas teica: «Mēs visu uzzināsim, atradīsim, un neģēļi, kas to speciāli izdarīja, tiks sodīti. Ja ne citādi, tad Dievs viņus noteikti sodīs. Katrā ziņā tagad kopā ar juristiem lemsim, kā tālāk rīkoties,» pikts ir viņš. «Domāju: ja kādam kaut kas nepatīk, tad atnāc, parunājamies! Bet šādi rīkoties…» sašutumu pauž Juris.

    Vairāk par tās dienas notikumiem lasiet žurnālā «Privātā Dzīve»!

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē