• Sandija Vīgante: Narcistiskus vīriešus var sastapt sporta klubos

    Slavenības
    Gita Vīksne
    3. janvāris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No Instagram
    «Biju attiecībās ar vecāku vīrieti, kas rīkoja greizsirdība scēnas un mani kontrolēja,» PDz atklāj dziedātāja. Savā jaunākajā dziesmā Ļauj man tevi viņa aicina sievietes mukt no attiecībām, kurās viņām dara pāri.

    «Ikdienā strādāju skaistumkopšanas jomā, un katru mēnesi man sanāk komunicēt ar 60 klientēm vecumā no 16 līdz 50 gadiem,» PDz stāsta šova OKartes skatuves zvaigzne dziedātāja Sandija Vīgante, kura šogad spilgti parādījās arī X Faktora atlases kārtās.

    Viņa saka – atklātas sarunas ar klientēm un pašas piedzīvotais Sandiju mudināja radīt dziesmu Ļauj man tevi, kurā stāsta par attiecībām, kas grauj otru. «Kā rāda mana pieredze, ļoti daudzas attiecības mūsdienās ir toksiskas.

    Sociālajos tīklos tiek mākslīgi uzburts tas, kā patiesībā nav.

    Pāri publisko laimīgas kopbildes, jo tā šobrīd dara daudzi. Tad viņi izšķiras un apkārtējie ir neizpratnē – jūs taču bijāt tik laimīgi!» spriež Sandija.

    Patlaban dziedātāja ir no attiecībām brīva sieviete, taču nevēlas klusēt par to, kas sāp daudzām. «Daudzas dzīvo kopā ar vīriešiem, kuriem šķiet normāli sociālajos tīklos laikot citu sieviešu fotogrāfijas un laist pa kreisi. Arī es teju ik dienas saņemu ziņas no vīriešiem, par kuriem skaidri zinu – viņi ir precēti. Nekad uz šādām vēstulēm nereaģēju, bet tas nemaina to, ka šādas lietas notiek,» spriež Vīgante.

    «Arī man ir bijušas toksiskās attiecības. Tolaik dzīvoju Kiprā un biju kopā ar daudz vecāku vīrieti. Viņš bija kanādietis,» savu pieredzi atklāj Sandija. «Mūsu stāsts sākās ļoti skaisti – ar lielu, kā man tobrīd šķita, mīlestību. Tikai vēlāk sapratu, ka tā ir kaisle, kas pamatīgi aizmigloja manas acis. No vīrieša sākās greizsirdības scēnas un manis kontrolēšana,» atminas dziedātāja.

    «Viņš pats agrāk bija krāpis savu sievieti, tādēļ uzskatīja – arī es ko tādu varētu nodarīt viņam. Piedzīvoju verbālu agresiju – otrs tev ļoti sāpīgi sit ar vārdiem. Šis vīrietis mani atrunāja no lietām, kuras vēlējos darīt, un lika noticēt, ka es neesmu nekas. Daudzi vīrieši šādi mēģina celt savu pašapziņu – cenšoties izskatīties labāki par sievieti, kas viņam līdzās.

    Šādus narcistiskus vīriešus var sastapt sporta klubos – parasti viņi pozē pie spoguļiem un tīksminās par sevi.

    Lai ko arī sieviete nemēģinātu darīt, šāds vīrietis centīsies viņu nolikt pie vietas,» spriež viņa.

    «No šīm attiecībām es toreiz vienkārši aizbēgu. Sapratu – ja to nedarīšu, viss beigsies ļoti bēdīgi. Man kļuva arī cilvēcīgi bail. Šādos brīžos nedrīkst vilcināties. Lai cik grūti būtu, jānorauj stopkrāns,» uzsver Vīgante.

    «Toksiski vīrieši savaldzina ar spilgtām emocijām, ko dāvā sievietei, – no kaisles līdz pat totālām šausmām. Sievietes lielākoties atceras tieši kaisles brīžus, lai gan nedrīkstētu aizmirst visu trako, ko vīrietis licis piedzīvot – manipulējis, neticējis, licis justies vainīgai, bijis pret tevi agresīvs,» atgādina Sandija.

    Viņa cer, ka vairs nepieļaus šādu kļūdu un neuzķersies uz slikto puišu āķa. «Jā, varbūt tie labie puiši dažkārt šķiet mazliet garlaicīgi, taču labāk ir veidot mierīgas attiecības ar normāliem vīriešiem.»

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē