• Samanta Tīna izrauj gudrības zobus: Tas viss skaistuma vārdā!

    Slavenības
    Gita Vīksne
    7. novembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: NO PRIVĀTĀ ARHĪVA
    «Man nekad dzīvē nebija izrauts neviens zobs, tādēļ šāda procedūra bija milzīgs šoks,» PDz atklāj dziedātāja Samanta Tīna, kas nopietnā medicīniskā manipulācijā šķīrās no diviem gudrības zobiem.

    «Nebiju iedomājusies, ka, aizejot pie zobārsta ar, kā man pašai šķita, pavisam vienkāršu vēlmi – tikt pie mazliet gaišāka smaida, nonākšu trīs stundas ilgā operācijā ar anesteziologu sev līdzās,» par piedzīvoto PDz stāsta dziedātāja Samanta Tīna. «No stipras zobu tīrīšanas man no zobu saknēm pakāpeniski atkāpās smaganas, tādēļ devos pie speciālistiem, kurus man ieteica draugi. Pie reizes vēlējos pagaišināt zobus, uz ko pretī saņēmu diezgan šokējošu atbildi – manā gadījumā tas nav iespējams, jo problēmas ar zobiem ir daudz lielākas, nekā man pašai šķiet.»

    «Uzzināju, ka man ir pārāk mazs apakšzoklis un visiem skaistajiem zobiem tajā nemaz nepietiek vietas. Man teica, ja gribu tiem atbrīvot vietu, jāšķiras no gudrības zobiem, kuri man vēl nav iznākuši,» stāsta Samanta.

    Tā nu Samanta šķīrās no diviem gudrības zobiem. «Man ir nenormāli bail no zobārstiem. Dodoties pie tiem, vienmēr dakterus jau laikus pabrīdinu, ka baiļu dēļ varu sākt arī raudāt. Uzzinot par šo operāciju, manās acīs sariesās asaras, tādēļ dakteri izlēma – no gudrības zobiem šķiršos intravenozajā sedācijā. Man līdzās bija anesteziologs, kas mani aizmidzināja. Viss process ilga trīs stundas. Nejutu un neatcerējos neko no tā, ko mans dakteris Sergejs Andrijevskis darīja,» tā Samanta.

    Viņa teic, ka šī bijusi pirmā reize mūžā, kad devusies pie zobārsta vīrieša.

    «Tagad varu ieteikt arī citām sievietēm droši savus zobus uzticēt stiprā dzimuma dakteriem, jo viņi pret dāmām ir īpaši iejūtīgi un maigi. Tiek ne tikai ārstēti zobi, bet arī izteikti komplimenti,» nu jau smej Samanta.

    Tomēr ar šo vienu operāciju Samantas smaids vēl nekļūšot ideāls un visas problēmas nebūs novērstas. «Dakteri saka, ka pārējos divus gudrības zobus var raut jau pēc mēneša. Domāju, ka es to nedarīšu ātrāk par janvāri, jo šogad man ir vairākas nopietnas uzstāšanās. Pēc tam, kad būšu tikusi vaļā no visiem gudrības zobiem, man būs jālieto gadu ortodontiskās kapes – caurspīdīgas zobu uzmavas. 

    Nēsāšu tās gan uz augšzobiem, gan apakšzobiem 23 stundas diennaktī. Varēšu tās izņemt tikai uz stundu dienā.

    Droši vien darīšu to tad, kad ēdīšu vai kad būs kāda ļoti svarīga dziedāšana. Ak, jā, kamēr pieradīšu pie kapēm, es šļupstēšu,» nekautrējas atzīt Samanta.

    Par spīti nelielām sāpēm, kuras mazliet izjuta trešajā dienā pēc operācijas, un viegli uzpampušajam vaigam, Samanta saka, ka ir ļoti pozitīvi noskaņota: «Esmu nošāvusi divus zaķus ar vienu šāvienu – sākusi ceļu uz skaistāku smaidu un komplektā ieguvusi arī labu diētu. Šobrīd neko īsti nevaru ielikt mutē, taču es par to nesūdzos – pārtieku no jogurta un jūtos super!»

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē