• Pikanti FOTO: Deputāti Petraviču Ēģiptē grib nopirkt par kamieļiem

    Slavenības
    Gita Vīksne
    27. aprīlis, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Ramona Petraviča Ēģiptē.
    Foto: Instagram
    Ramona Petraviča Ēģiptē.
    Par seksīgāko Saeimas deputāti uzskatītā Ramona Petraviča atzīstas, ka uz Ēģipti cenšas aizlidot divas reizes gadā. Tikko viņa atgriezusies no kārtējās šādas atpūtas kūrortā Sarkanās jūras krastā. Šoreiz gan viņa uz arābu zemi nedevās viena, bet ar kolēģi – juristi Karīnu Plaudi.

    «Katru reizi apmetos citā viesnīcā, un šajā reizē bija labākā, kādā jebkad Ēģiptē esmu bijusi,» žurnālam «Privātā Dzīve» sacījusi politiķe. «Parasti izvēlos viesnīcas, kuru cenā iekļauta ēdināšana. Raugos, lai tā būtu tuvu jūrai un teritorija būtu skaisti apzaļumota. Karstās dienās priecājos par iespēju veldzēties palmu ēnā,» tā Petraviča. Hurgadā valdījis gandrīz 30 grādu liels karstums. «Lielākoties arī vakarus pavadīju, tērpusies vasarīgās kleitiņās un priecādamās jūras krastā par skaistiem saulrietiem,» atceras viņa.

    Viņa paguvusi gan palaiskoties pludmalē, gan ļauties aktīvai atpūtai – snorkelējusi koraļļu rifos, kas Ēģiptē ir vieni no skaistākajiem pasaulē, un peldējusies kopā ar delfīniem Sarkanajā jūrā. «Lai gan domāju, ka nemāku peldēt, snorkelējot jutos droši. Uz jahtas ir instruktors, kas tiem, kas nav droši par savām peldēšanas prasmēm, dodas līdzi ūdenī un palīdz izbaudīt zemūdens pasauli. Ja baidies, vari pieturēties pie glābšanas riņķa,» stāsta Petraviča.

    Petraviča neslēpj – atpūšoties Ēģiptē, ikreiz bauda vietējo vīriešu uzmanības apliecinājumus.

    «Arābu vīrieši ir krietni karstasinīgāki un pievērš ārzemju sievietēm daudz lielāku uzmanību. Piemēram, piedāvājas nopirkt tevi par vairākiem kamieļiem.

    Es to uztveru ar smaidu. Tas, kā vīrieši reaģē, ieraugot tūristes, gan vairs nav salīdzināms ar laiku pirms 20 gadiem, kad Hurgadā biju pirmo reizi. Toreiz domāju: «Kāpēc esmu te atbraukusi? Tūlīt pat gribu doties prom!» Tagad viņi ar tūristēm jau ir apraduši,» secina Ramona un piebilst – viesnīcu darbinieki pastiprināti rūpējas par atpūtnieču drošību.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē