• Pasākumu organizatore Sindija Vilde pārceļas uz ārzemēm: Latvijā man kļuvis par šauru

    Slavenības
    Gita Vīksne
    7. februāris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: NO IZDEVNIECĪBAS ŽURNĀLS SANTA ARHĪVA
    «Esmu par to domājusi jau gadus četrus piecus, un šobrīd varu apstiprināt – jā, es plānoju pārcelties uz dzīvi ārpus Latvijas,» sarunā ar PDz atklāj Sindija Vilde.

    «Tas nebūs ceļojums. Šobrīd tā ir vienvirziena biļete prom no Latvijas. Es sekoju savam sapnim! Tāds vienkārši ir mans raksturs. Ja saprotu, ka sāku stāvēt uz vietas, jūtos diskomfortā. Es visu laiku vados pēc izjūtām. Šobrīd Latvijā man ir kļuvis par šauru. Ne teritoriālā ziņā, bet par šauru manam potenciālam, fantāzijām un sapņiem. Esmu par karstasinīgu latviešiem,» nosmej Sindija.

    Taujāta, uz kuru valsti plāno pārcelties, pasākumu organizatore uzsver: «Esmu mazliet māņticīga. Kamēr tas nav izdarīts, negribu atklāt, kurp tieši došos. Varu vien pateikt – tas saistīts ar sauli, siltumu un arī labākiem dzīves apstākļiem. Es nezinu, kas mani sagaida, taču zinu, ka esmu tam gatava!»

    Viņa norāda, ka dzīvot ārzemēs nepārceļas pirmo reizi. «Savulaik pusgadu biju Francijas galvaspilsētā Parīzē. Tas gan bija sen, bet pieredze man ir,» atzīstas Sindija.

    Viņa neslēpj, ka iecerējusi mainīt arī nodarbošanos. «Mainīšu sava biznesa profilu. Noslēgšu vienu posmu un sākšu jaunu,» saka Sindija, kuru daudzi līdz šim pazina kā pasākumu aģentūras Bordo vadītāju. «Kādu laiku pastrādāju Liepājas Lielajā dzintarā – nu arī tā jau ir pagātne. Jau kādu laiku neesmu vairs arī liepājniece. Tagad esmu Liepājas ciemiņš,» atklāj Sindija.

    Kardinālas pārmaiņas pasākumu organizatore veikusi arī savā vizuālajā izskatā, no blondīnes kļūstot par tumšmati.

    «Pie blondajiem matiem tiku pagājušās vasaras sākumā, un tie man bija līdz pat šā gada janvārim. Nu esmu atgriezusies pie dabiskās matu krāsa. Sapratu, ka siltajās zemēs ar blondiem matiem būs grūti – saule tos izžāvēs daudz vairāk nekā dabiski brūnos. Negribu staigāt ar salmiem uz galvas,» sava stila maiņu skaidro Sindija. Taujāta, vai uz jauno mājvietu dosies arī viņas dēls, Sindija pavēsta: «Pagaidām vēl ne, jo viņam vispirms ir jābeidz 1. klase. Savukārt man vēl ir jāatrod konkrēta dzīvesvieta, kurā varēšu sākt vīt jauno ligzdiņu.»

    Iztirgo mantas

    Pirms Latvijas pamešanas Sindija par simbolisku maksu steidz pārdot savas garderobes pērles, kuru vidū ir gan Latvijas modes zīmola NóLó kleitas un Sakas tautastērps, gan zīmolu Lilimill un Tommy Hilfiger kurpes un zābaki. Vaicāta, vai nav žēl šķirties no kvalitatīvām lietām, Sindija enerģiski uzsver: «Noteikti ne! Man ir jauna dzīves posma sākums. Es drīzāk jūtos atvieglota un priecīga, ka manu lietu jaunās saimnieces ir gandarītas. Apzināti izvēlējos mantas vispirms piedāvāt draugiem. Domāju, ja kaut kas paliks pāri, uzrīkošu plašāku andeli. Taču viss ir iztirgots.»

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē