• Olga Kambala: Uzvelc minisvārkus, un tevi jau nosoda!

    Slavenības
    Lauma Lapsa
    5. aprīlis, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    Bijušā basketbolista Kaspara Kambalas sieva Olga skumst pēc dienām, kad varēja staigāt pa pilsētu teju apakšveļā.

    Šova «Slavenības. Bez filtra» zvaigzne Olga Kambala gremdējas nostalģiskās atmiņās par karstajām brīvdienām Brazīlijā. Tur viņa jutusies kā zivs ūdenī, jo baudījusi pavisam citu atmosfēru un attieksmi. «Jau iebraucot Riodežaneiro man bija kultūršoks – cilvēki pa ielām staigā peldkostīmos. Pie mums ir tā – ja uzvelc minisvārkus, tevi par to vien var nosodīt, bet tur sievietes pa ielu brīvi staigā stringos. Tur tiešām valda liela brīvība. Vari atļauties būt tāds, kāds gribi, un nejusties par to vainīgs,» saka Olga, kurai patīk ģērbties pikanti. Tāpēc viņa no Brazīlijas atvedusi sev ļoti noderīgu suvenīru.

    «Es iegādājos bikini, jo Brazīlijā ir krietni plašāka izvēle nekā Latvijā. Tur var atrast seksīgākus, daudz atklātākus peldkostīmus,» priecājas Olga.

    Arōi Brazīlijā viņa jutusies kā slavenība. «Brazīlieši ir ļoti atvērti. Daudzi nāca mums klāt un jautāja: «Drīkst ar jums nobildēties?» Rīgā jau cilvēki zina, kas esam, bet tur, Brazīlijā, kur neviens mūs nepazīst, tas šķita ļoti dīvaini,» stāsta Olga. «Droši vien tāpēc, ka ļoti atšķiramies no brazīliešiem, esam gari, es – 180, bet vīrs – 205 centimetrus garš. Turklāt esmu blonda. Es droši vien arī uz tādiem atskatītos.»

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē