• Olga Kambala par popularitāti: Vienā mirklī man likās, ka es nobrukšu, jo nervi neizturēs

    Slavenības
    Santa.lv
    Santa.lv
    5. janvāris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: DMITRIJS SUĻŽICS (F64)
    Olga Kambala, atskatoties uz aizvadīto sezonu STV Pirmā! realitātes šovā Slavenības. Bez filtra atklāti stāsta, ka ir gājis visādi.

    “Vienā mirklī man likās, ka es nobrukšu, jo nervi neizturēs, bija tāda sajūta, ka esmu iekāpusi vilcienā, kas pilnā ātrumā brauc un nespēj apstāties,” saka Olga.

    Protams, ka līdz ar savas privātās dzīves izrādīšanu TV kameru priekšā, ir cilvēki, kas simpātisko sievieti atpazīst arī uz ielas un veikalos, nāk klāt, uzrunā, raksta vēstules sociālajos tīklos. Olga ir iepriecināta par šādu uzmanību un sajūsminās, ka var būt viņa pati, nevis vīra Kaspara Kambalas ēna.

    Tiesa, sievietei nācies piedzīvot arī vairākas atklāsmes, piemēram, piekrītot piedalīties realitātes šovā, bija doma, ka cilvēkiem varētu interesēt, kā Olga uztur sevi tik lieliskā formā, kā viņa strādā, kā paiet viņas ikdiena… taču realitāte pārsteigusi – izrādās, visvairāk cilvēkiem pagājušajā sezonā interesi bija raisījis jautājums “Pie kādas zīlnieces iet Olga Kamabala”.

    Taču ir arī virkne ieguvumu no dalības Slavenības. Bez filtra  – piemēram, filmēšanas laikā sanācis uzzināt daudz jauna arī par vīru, pārrunāt ar tādus jautājumus, kurus ikdienā parasti neapspriež, piemēram, nāves tēmu.

    Zemāk skaties 1188 Play video, kurā Olga Kambala atklāti stāsta par to, kā sadzīvo ar popularitāti līdz ar dalību Slavenības. Bez filtra.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē