• Oļega Fiļa bijusī sieva draudzējas ar Holivudas zvaigznēm

    Slavenības
    Gita Vīksne
    5. oktobris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: INSTAGRAM
    «Viņa ir ļoti jauka un dzirkstoša personība,» par nesen Losandželosā satikto jauniešu kulta seriālu Glābējzvans un Beverlihilsa 90210 zvaigzni Tifāniju Amberi Tisenu PDz saka vīnzine un bijusī AB bankas Oļega Fiļa sieva Santa Kristiāna Bernāla.

    «Tifāniju satiku jau otro reizi. Viņa ir ļoti laipna, smaidīga un draudzīga,» par augusta izskaņā Losandželosā sastapto amerikāņu aktrisi Tifāniju Amberu Tīsenu PDz stāsta vīnzine un uzņēmēja Santa Kristiāna Bernāla.

    Tifānija, kas popularitāti iemantoja ar Kellijas lomu 90. gadu jauniešu seriālā Glābējzvans un Valērijas lomu seriālā Beverlihilsa 90210, jau daudzus gadus ir Santas vīra Deivida Alana Bernāla draugu lokā.

    «Mans vīrs Tifāniju pazīst jau daudzus gadus. Viņa draugu lokā ir arī citi seriāla Beverlihilsa 90210 aktieri – Torija Spelinga ar vīru, Jans Zīrings. Savulaik mans vīrs palīdzēja atvērt restorānu Džeisonam Prīstlijam,» atklāj Santa.

    Nesenā latvietes un amerikāņu aktrises tikšanās bija Losandželosas ēdiena un vīna festivālā Los Angeles Food & Wine. «Tas pilsētā notiek jau deviņus gadus, un ideja pieder manam vīram,» stāsta Santa.

    Viņas dzīvesbiedrs ir vīna festivāla rīkotājs un zīmola Coastal Luxury Management vadītājs.

    «Šis pasākums pulcē desmitiem tūkstošu apmeklētāju, to skaitā slavenības. Šo gadu laikā mans vīrs sadarbojies ar daudzām zvaigznēm, un dažas kļuvušas arī par tuviem draugiem. Viņu vidū ir arī aktrise Drū Berimora, dziedātāja un grupas The Black Eyed Peas soliste Fērdžija, dziedātāja Kristīna Agilera,» uzskaita Santa. Šoreiz Tifānija Ambera Tīsena bija uzaicināta piedalīties ēdienu konkursā žūrijā. «Viņa ir īsta gardēde, un arī pati ļoti labi gatavo. Īsta kulinārijas fane!» teic Santa.

    Latviete atzīst – tikšanās ar pasaulslavenām zvaigznēm viņai jau esot ierasta lieta. «Manam vīram ir arī festivāls  Pebble Beach Food & Wine, un tajā viņa biznesa partneris un arī draugs ir aktieris Klints Īstvuds.

    Savukārt Monterejā manam vīram pieder restorāns, kur filmēšanas laikā bieži viesi bija populārā seriāla Lielie mazie meli komanda. Viņi regulāri nāca pusdienās un vakariņās un pat filmēja vienu no epizodēm restorānā,» lepojas Santa, stāstot par seriālu, kurā piedalās tādas Holivudas aktrises kā Rīza Viterspūna, Nikola Kidmena un Merila Strīpa.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē