• Normunds Rutulis iegādājies Harley-Davidson: Šī nav mana pusmūža krīze

    Slavenības
    Anastasija Kuzminova
    29. septembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: F64
    Populārais dziedātājs atzīst – motocikli Normunda Rutuļa dzīvē bijuši vienmēr. Nupat viņš piepildījis senu sapni un tagad pa Rīgas ielām traucas ar Harley-Davidson.

    «Bērnībā braucu motokrosā, vēlāk man bija mocis, tad – motorollers. Tagad esmu atgriezies pie moča,» PDz atklāj Normunds Rutulis, kurš pērn beidzot ticis pie motocikla vadīšanas apliecības, bet vasaras nogalē iegādājies jaudīgo Harley-Davidson Street Rod 750. Šāda motocikla cena ir ap 9400 eiro.

    «Braukt ar moci man ir kaifs,»

    atzīstas viņš.

    Rutulis saka – lai gan paziņas viņu par to ķircinot, motocikla iegāde gan neesot klasiska pusmūža krīzes izpausme. Nupat dziedātājs nosvinēja 48. dzimšanas dienu un atklāj – stereotipi par pusmūža vīriešiem esot krietni pārspīlēti, jo krīze var iestāties jebkurā dzīves posmā.

    Normunds saka – vislabāk viņam patīk braukt vienatnē, un līdz šim tālākais punkts, līdz kuram mērojis ceļu ar motociklu, bija Ventspils. Taču viņam ir kāda nerealizēta iecere – gluži kā filmā Limuzīns Jāņu nakts krāsā, aizvizināt sievu Ilutu ar moci uz augstāko kalnu Igaunijā – uz Munameģi. Tas atrodas vairāk nekā trīsarpus stundu braucienā no Rīgas.

    «Man ir dziesmiņa par Ērikonkuli ar šādiem vārdiem: «Jo Ērikonkulis mūs kalnā nenesīs un prom uz Munameģi nevedīs, būs jāiet pašam.» Iedomājos, ka arī tas ir labs iegansts aizbraukt uz Munameģi. Sieva šai idejai piekrita, un bija pat izvēlēts datums ceļojumam, bet kā allaž nesanāca. Taču gan jau viss vēl ir priekšā, un solījumu es noteikti izpildīšu!» apņēmības pilns ir viņš.

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē