• Normunds Bērzs pēc teātra neskumst: Šī dzīves sadaļa ir nolikta plauktiņā

    Slavenības
    Zane Piļka-Karaļeviča
    Zane Piļka-Karaļeviča
    23. septembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: MĀRTIŅŠ ZILGALVIS (F64)
    Bijušais Nacionālā teātra aktieris Normunds Bērzs par darba trūkumu nesūdzas. Viņš ir pieprasīts pasākumu vadītājs, filmējas seriālos un kļuvis par TV3 jaunā šova Manas mājas ar IKEA vadītāju.

    «Man pašam mājās ir vairākas IKEA mēbeles, un man tās ļoti patīk. Es to nesaku tikai tāpēc, ka esmu raidījuma vadītājs. Tās man iet pie sirds viena prozaiska iemesla dēļ – kad par samērā zemu cenu nopērc mēbeli, tā ir kvalitatīva un labi kalpo tik ilgi, kamēr apnīk – tev nav žēl to atdot kādam vai izmest,» saka Normunds.

    Šī vasara aktierim bijusi ļoti darbīga. «Pamanījos nofilmēties divos seriālos – Viņas melo labāk un Viss pa jaunam. Vienā esmu slikts un nešpetns, otrā – ļoti mierīgs dārznieks, kurš visu laiku ņemas ap dārzeņiem. Filmēties kardināli pretējās lomās bija ļoti interesanti,» stāsta viņš. «Ikdienā nodarbojos ar pasākumu organizēšanu un vadīšanu un darba netrūka arī šajā lauciņā. »

    «Augusts bija traks! Bet es priecājos, ka esmu pieprasīts,»

    neslēpj Normunds.

    Uz jautājumu, vai ilgojas pēc teātra, aktieris atbild: «Nē, nē, nē! Šī manas dzīves sadaļa ir nolikta plauktiņā. Man daudzi vaicājuši, vai negribu atgriezties teātrī, bet pašlaik nav tā, ka bez tā nevarētu iztikt. Man pat mazliet bail – ja nu pēkšņi uzrastos loma, pie kuras man būtu interesanti strādāt, bet es vairs nevarētu iekļauties teātra ritmā?» spriež Normunds, kurš sācis rīkot arī mācību kursus pasākumu vadītājiem.

    «Latvijā nav nevienas vietas, kur tiktu profesionāli sagatavoti pasākumu vadītāji tieši no runas viedokļa. Ņemot vērā pieprasījumu, cilvēkiem tā tiešām ir aktuāla lieta,» pārliecinājies viņš.

    Kopā ar Normundu viņu nodibinātajā pasākumu aģentūrā Line Up Projects strādā arī aktiera vecākais dēls Kristers, kurš gadu mācījās Latvijas Kultūras akadēmijā, taču nu paņēmis pauzi. Kristers veido arī raidījumus Latvijas Radio, kur strādā viņa mamma Diāna Bērza. Savukārt Normunda meita Tīna sākusi mācīties 5. klasē un iet arī deju skolā Dzirnas. «Ņemot vērā manu mūžīgo aizņemtību, visu nepieciešamo skolai bijām spiesti iegādāties pēdējā mirklī,» atzīstas aktieris.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē