• No Dailes teātra reiz padzītais Zāle spēlēs Daugavpilī

    Slavenības
    Gita Vīksne
    21. marts, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Kaspars Zāle
    Foto: F64
    Kaspars Zāle
    «Priecājos, ka beidzot varēšu atgriezties uz skatuves dēļiem,» PDz saka aktieris Kaspars Zāle. Viņš nupat dabūjis dienesta dzīvokli Daugavpilī un tur gatavojas izrādei.

    «No Dailes teātra mani atlaida pirms trijiem gadiem. Patiesībā šie trīs gadi paskrēja ātri. Tik daudz kas noticis – bijušas vairāk nekā 20 tiesas sēdes, un es joprojām gaidu Augstākās tiesas lēmumu,» teic Kaspars. Viņš vēl aizvien ir Dailes teātra štata darbinieks. «Kopš mani atjaunoja amatā pērn februārī, spēlēt teātra izrādēs nepiedāvā. Izmantoju laiku, lai celtu aktiermeistarības darba kvalifikāciju. Man līgumā ir punkts – ja nedod tiešos pienākumus, tāpat kaut kas jādara, jo maksā minimālo algu. Esmu labā fiziskā formā, arī emocionāli jūtos labi,» saka Zāle.

    Viņš atzīstas – kad pirms trim gadiem uzsācis tiesāšanos ar teātri, daudzi biedējuši, ka neviens režisors Zāli vairs negribēs. «Bet tā nav.

    Šobrīd esmu pat ļoti pieprasīts. Tik daudz darba kā tagad sen nav bijis.

    Šobrīd piedalos seriālos un sākšu strādāt Daugavpils teātrī. Tā kā trīs gadus esmu tikai filmējies un tiesājies, ļoti priecājos par šo piedāvājumu. Tagad veicu saskaņošanas darbus ar Dailes teātri,» atklāj viņš.

    «Par mani Daugavpils teātris ļoti rūpējas, pat piešķīra dienesta dzīvokli. Pagājušajā nedēļā notika pirmais izrādes lasījums. Drīz sāksies mēģinājumi. Spēlēt uz skatuves – tā ir pilnīgi cita ķīmija nekā filmēšanās,» iedvesmots ir Zāle.

    Vairāk uzzināsiet žurnālā «Privātā Dzīve»!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē