• Nila Ušakova bijušās sievas pārsteidzošā dzīve — jahta, ārzemju ceļojumi un mīlas līkloči

    Slavenības
    Anastasija Kuzminova
    20. augusts, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    Eirodeputāta Nila Ušakova bijusī sieva Latvijā ir reta viešņa – šobrīd viņa par savām mājām sauc Londonu, kur nododas radošām izpausmēm. Būdama attiecībās ar beļģu fotogrāfu, aktīvi kuģoja un pat šķērsoja Atlantijas okeānu.

    Bijusī Rīgas pirmā lēdija, kura pirms pieciem gadiem izšķīrās no tā laika Rīgas mēra Nila Ušakova, savulaik kā uzņēmēja aktīvi rosījās Cafe Dali un rūpējās par Rīgas brīvostas tēla spodrināšanu. Sarunā ar PDz daiļava atklāj, ka metusi pie malas sociālpolitiskās aktivitātes. «Jau vairākus gadus man ir sava dzīve un intereses,» viņa noteic.

    2015. gadā Jeļena lielveikalā Rīgā saskatījās ar beļģu režisoru, fotogrāfu un producentu Dimitriju van Zabroeku. Pāris uzsāka kopdzīvi, bet pērn viņu ceļi šķīrās. Līdz tam abus saistīja piedzīvojumu gars un kuģošana. Dimitrijs savā īpašumā ieguvis unikālu jahtu Avrea, kas darināta Lielbritānijā izslavētā kuģubūves arhitekta Alana Peipa vadībā. «Mēs to pašrocīgi restaurējām aptuveni pusgadu – izjaucām dzinēju, nomainījām ūdens bākas, lakojām, noņēmām un pārkrāsojām mastus – tas bija nopietns darbs,» PDz stāsta Jeļena.

    Abi ieguva burātāju licenci Britu Karaliskajā kuģošanas akadēmijā, kur pasniedz bijušie britu jūras karaflotes oficieri. «Mācības bija ļoti nopietnas, viņi sertifikātus neizsniedz, kam pagadās,» viņa piebilst. «Burāt ar jahtu skan romantiski, bet iešana jūrā ir ļoti grūta, īpaši, ja tas ir Klusais okeāns. Atlantijas okeāns, ko šķērsojām trijās nedēļās, bija štrunts.»

    Romantiskās jūras ainavās ieskauta un būdama meditatīvā stāvoklī, Jeļena ir aizdomājusies arī par savas dzīves būtību. «Sapratu, ka vislaimīgāk jūtos, ja palīdzu citiem. Šī ir manas dzīves jēga. Palīdzēt var sirmgalvjiem, atbalstot var tīņus sevis meklējumos. Šobrīd palīdzu radošiem cilvēkiem un ceru, ka gūsim panākumus šajā jomā,» atklāj Jeļena, kas pievērsusies mūzikas producēšanai.

    Daiļava neslēpj, ka šobrīd viņas sirds ir brīva. Viņa ir pārliecināta, ka mīlestība nāk, kad to vismazāk gaida. «Došanās jūrā bija īss periods manā dzīvē ar neizmērojamu pieredzi. Tagad esmu ar brangu iekšēju mugurkaulu, man izmainījās arī stāja un pašsajūta. Arī gaita kļuva pārliecinošāka. Jūrā, kad visu laiku šūpo, ir stabili jāstāv uz kājām. Tā bija forša pieredze, bet tagad jādodas uz priekšu un jānodarbojas ar citu ko.»

    Vairāk lasi jaunajā Privātās Dzīves numurā!

    • Kā Elīna Maligina tērē miljonus? Uzzini par nozīmīgu viņas pirkumu un nākotnes plāniem!
    • Nila Ušakova bijušās sievas pārsteidzošā dzīve – jahta, ārzemju ceļojumi un mīlas līkloči
    • Ģirts Ķesteris atradis jaunu mūzu. Kas viņa ir?
    • Māris Gailis vasaras brīvlaikā mazdēlu liek pie darba
    • Kaspars Bindemanis lūdz ziedot 10 000 eiro
    Privātā Dzīve nr34

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē