• Mūziķu menedžere Santa Kola iekļūst avārijā: 3 stundas bija jāpaliek ieslodzītām auto

    Personības
    Gita Vīksne
    25. decembris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    «Palikām šķērsām šosejas vidū un trīs stundas gaidījām policiju,» sniegotā vakarā uz Jūrmalas šosejas kopā ar draudzeni piedzīvoto atminas mūziķu menedžere Santa Kolka.

    «Man tajā dienā bija pavisam citi plāni, bet ironiskā kārtā mans auto bija iestidzis sniegā Rīgas centrā. Nebija izkustināms, tāpēc plānus mainīju, taču problēmas piemeklēja tik un tā,» PDz stāsta mūziķu menedžere Santa Kola. Tāpēc tovakar viņa nebija pie stūres, bet ceļā devās kopā ar draudzeni.

    «Braucām uz Jūrmalu, bet tālāk par lidostas viaduktu netikām,» atminas Santa.

    «Mašīnā aizmugures sānslīdē ieskrēja apvidus automobilis. Palikām šķērsām šosejas vidējā joslā un gaidījām policiju, kuru izsauca otra autovadītājs. Bija tik daudz avāriju, ka visas policijas ekipāžas trīs stundas bija aizņemtas. Visu cieņu policistiem – atbrauca smaidīgi un bija izpalīdzīgi, lai gan diena bija ar trakām situācijām un noslodzi,» atzīst viņa.

    «Garāmbraucošie auto pat gribēdami nevarēja pie mums piestāt, jo atradāmies šosejas vidū, un bija ārkārtīgi slidens. Brīvas bija tikai divas joslas ar kupenām abās malās, turklāt bija arī ļoti intensīva satiksme. Visi brauca garām uzmanīgi, brīdinot cits citu.

    Ik pa laikam piestāja kāda ātrās palīdzības ekipāža ar jautājumu, vai mums nepieciešama palīdzība.

    Tas bija ļoti jauki. Paldies Dievam, ne mums, ne otram vadītājam palīdzība nebija vajadzīga. Mums ik pa laikam zvanīja arī paziņas un jautāja, vai var palīdzēt, un nevienā mirklī nejutāmies pamestas.» Santa atzīst – ekstrēmākais šajā negadījumā bijis tas, ka trīs stundas bija jāpaliek ieslodzītām auto.

    «Tās dienas apstākļos un pie tik intensīvas satiksmes vienkārši fiziski nebija iespējams izkāpt. Tāpēc šīs stundas ar draudzeni izmantojām, lai izrunātu visu, kas līdz šim nebija paspēts,» atzīst viņa.

    «Auto ir cietis, bet mums ļoti paveicās, jo tikām cauri bez traumām. Tajā ceļa posmā un attiecīgajos laikapstākļos varēja būt daudz sliktāk. Paldies gan policijai, gan mediķiem, kas par mums izrādīja rūpes! Tas ļāva saglabāt mieru un lieki nepanikot,» teic Santa.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē