• Meitenes, saturas! Latvijas slavenākais striptīzdejotājs skatuves karjeru beigs ar īstu seksu

    Slavenības
    8. februāris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Publicitātes foto
    Publicitātes foto
    “Savu striptīzdejotāja karjeru sāku un arī beigšu uz Erota skatuves! Šo gadu laikā esmu iemācījies pavedināt, radot īsta seksa sajūtu,” norāda Latvijā slavenākais striptīzdejotājs Arvīds Ķiršakmens.

    Lai arī Male Empire Night_out Show Arvīds Ķiršakmens vairs nedejos, grupu viņš nepamet – viņš joprojām būs grupas vadītājs un horeogrāfs. Pēc veiksmīgas koncerttūres ASV Latvijas karstākā striptīza dejotāju grupa ir atgriezusies nebijuši lielā sastāvā un festivālā Erots ļaus izbaudīt astoņu profesionālu dejotāju seksuālo enerģiju.

    Male Empire Night_out Show” sola uzstāties ar kaisles un seksuālās enerģijas pilnu šovprogrammu, viņu harisma un erotiskās kustības novedīs ikvienu sievieti līdz endorfīnu un fantāziju izraisītam, seskuāli eksplozīvam stāvoklim. Ikvienai festivāla apmeklētājai būs iespēja nokļūt muskuļotā kareivja un iekarotāja rokās, pieglausties pie pavedinošā džentlmeņa un skaistuma glābēja, kā arī iekļūt militārās un kārtības drošības spēlītēs.

    Latvijas seksīgākie puiši izklaides industrijā sevi pieteica kā profesionāla un augsta līmeņa striptīzdejotāju apvienība 2016. gadā. Baltijas valstīs viņi ir snieguši vairāk nekā 50 koncertus, bet pagājušajā rudenī iekaroja Amerikas sieviešu sirdis, sniedzot vairāk nekā 100 koncertus ASV.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē