• Māksliniece Kristīne Luīze Avotiņa pārcēlusies uz dzīvi laukos

    Slavenības
    Evija Kalnbērza
    22. decembris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No privātā arhīva
    Mākslinieces ģimene ikdienu galvaspilsētā dižķibeles laikā nomainījusi pret dzīvi laukos, kur viņas meitiņai izklaižu un prieka netrūkst.

    Māksliniece Kristīne Luīze Avotiņa tagad galvaspilsētā ierodas vien reizi nedēļā, jo iepirkties un kārtot sadzīviskas lietas iemanījusies lauku īpašumam tuvākajā pilsētā – Madonā. Kristīne PDz stāsta, ka dzīve Liezerē rit harmoniski. Viņa cenšas izmantot dienas gaismu, lai savā stiklotajā darbnīcā varētu gleznot, un mazā meitiņa vēl biežāk var būt kopā ar vecvecākiem – mākslinieci Ilzi Avotiņu un viņas vīru Jāni. Savukārt brīvajos brīžos Kristīne Luīze kopā ar Lizeloti dodas meklēt jaunus piedzīvojumus tuvākajā apkātnē, lai ikdienas dzīve negrozītos ap pašu sētu vien.

    «Kopš lielāko daļu nedēļas dzīvojam Liezerē, sākām meklēt iespējas bagātināt Lizelotes redzesloku un jūtu pasauli. No septembra vidus reizi vai divas nedēļā vedu meitu jāt ar poniju uz Kalna Lāčiem aiz Lazdonas, kas ir tikai 30 kilometru attālumā no mūsu mājām,» atklāj māksliniece.

    «Meitai šī nodarbe ļoti iepatikās, sākotnēji to nemaz nebijām gaidījuši.

    Parasti tieši es braucu līdzi viņai uz jāšanas nodarbībām. Tas ir brīnišķīgi, jo kustības svaigā gaisā ir vitāli nepieciešamas. Pēc izjādes vienmēr cenšamies arī pabarot zirgus ar burkāniem,» stāsta Kristīne Luīze.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē